2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا کلا خام گیاه خوارن 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

گوشت کبابی و دوست دارم وقتی از وسط نصف میکنم قرمز باشه و نپخته ولی دوطرفش برشته باشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اصلا نمیتونم خام بخورم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
گوشت کبابی و دوست دارم وقتی از وسط نصف میکنم قرمز باشه و نپخته ولی دوطرفش برشته باشه 

من همه جورششو دوست دارم 

﮼من متولدهزاروسیصدو هرلحظه خندیدنشم♥️ ֶ֢‎‎‎‎🫂🤭

یه چیزایی رو اره ولی مثلا سوشی و اون ماهی که نمیدونم اسمش چیه خام میخورن رو نه

مثلا بعضیا جگر رو خوب نمیپزن که اصلاحا اب دار باشه بخورن دوست ندارم

یا با احترام ب ورزشکارا.  دیدم ک تخم مرغ خام میخورن به ذائقه من یکی نیست

ولی سبزیجات خام رو دوست دارم

یه چیزایی رو اره ولی مثلا سوشی و اون ماهی که نمیدونم اسمش چیه خام میخورن رو نه مثلا بعضیا جگر رو خو ...

نه تخم مرغ و ماهی خام رو نمیخام

﮼من متولدهزاروسیصدو هرلحظه خندیدنشم♥️ ֶ֢‎‎‎‎🫂🤭

2824
2823
2791
2779
2792