2777
2789
عنوان

خام خوری

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت چرخ کرده رو که پیازم توش چرخ شده باشه رو خام میخورم عاشقشم  ولی میگن میکروب اینا داره

🫨خداییی چرا ازاین یکی حالم یه طوری شد

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

🫨خداییی چرا ازاین یکی حالم یه طوری شد

امتحان کن یبار 

وقتی دارن گوشت چرخ شده رو پیاز چرخ شده و نمک زده شده رو برای کوبیده آماده میکنن از کنارش یمقدار بخور مزه بهشت میده

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
امتحان کن یبار  وقتی دارن گوشت چرخ شده رو پیاز چرخ شده و نمک زده شده رو برای کوبیده آماده میکن ...

این یکیو باید برم تورستورانا وایستم کنار دست اشپز

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

این یکیو باید برم تورستورانا وایستم کنار دست اشپز

نه بابا خودتون رفتنی پیکنیک یا سیزده بدر اینا 

کوبیده درست کردنی بردار من همیشه یکم میخورم خالم و مامانم جیغ جیغ میکنن که وای حالمون بد شد.. میمیری   

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
نه بابا خودتون رفتنی پیکنیک یا سیزده بدر اینا  کوبیده درست کردنی بردار من همیشه یکم میخورم خال ...

😂😂😂😂نوشه جونت