2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی وابسته مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 38 پست
دلم ازاین میسوزه واسم یکم مادری نکرد من زایمان کردم مادرم فوت شده بود فقط ۴روز اومد اونم بهم شبا نون ...

الهی عزیزم خب مسلمه هیچ کس جای مادر ادمو نمیگیره  سعی کن توی خونه هر شب برنامه های جو واجور بچین ک وقت نکنین برین اونجا ی شب بگو بچه رو ببریم پارک ی شب بگو ی فیلم خوب دانلود کردم امشب نگا کنیم  برا فیلم دیدن یکاری کن بهش تو خونه بیشتر خوش بگزره از اینجور کارا خودت شاید بهتر بدونی ... مستقیم ب شوهرت نگو دوس ندارم بریم چون حساس تر هم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من شوهرم به همه ترجیح دادم حتی به پدر و مادرم الان افسوس میخورم کاش به حرف اونا گوش میکردم 

واقعا نمیشه اونو به پدر و مادر ترجیح بدیم

قطعا اونا واسمون بیشتر زحمت کشیدن 

البته همه پور و مادرها رو نمیگما بعضی ها واقعا یجورایی بی انصافی میکنن در حق فرزند

و اون شوهر گاها از اونا بهتره 

ولی خب کسی که پدر و مادرش تلاش کردن هواش رو داشته باشن حالا چندان خوب هم نه بی انصافیه بخاطر یه پسری کع داره کنار دست رنج اونا زندگی میکنه رهاشون کنیم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

عزیزم منم مثل توهم انقد سرخونه ننش رفتن دعوا میکنیم که خودم خسته شدم قبلا هفته ای یه روز میرفتیم الانم هرچقت بیکارشه باید بریم الان فاصلمون دوساعت تا خونشون من مشکلم رفتنش نیست میگم هرروز برو مشکل من اینه منو بازور و جنگ ودعوام شده میبره اخلاقای مادرشوهرم تومخمه دوست ندارم برم و انقد کوتاه اومدم شده وظیفم که برم هر مناسبتیم میشه باید بریم خانم سرخود برنامه میچینه امسال شب یلدام از الان گند زد تو اعصابم ننش

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

جنگیدن با مادرش شوهر سخته مردا مامانی هستن یه عده بیشتر الان چون شما مامان بابا نداری بیشتر میره سمته مادرش حتی گاهی به خاطره شما به نظرم کار بتراش مثلا ظرف بذار دیر بشور نمیدونم یه کاری که به شوهرت بگی دارم نه فقط اونجا به مادرشوهرت بگی 

سعی کن خوشکل صحبت کنی مثلا خیلی قشنگ سلام کن مامان زیاد بهش بگو از دستپختش تعریف کن از خاله های همسرت تعریف کن یکم از عمه ها ریز ایراد بگیر ولی در مواقعی که اصرار میکنه خیلی شیک و مجلسی وای مامان از خدامه باشیم ما که همش زحمت میدیم ولی من واقعا کار دارم چند روزه میخوام اینکارو انجام بدم نشده 

چرا هر شب اونجا رفتن از نظرت بده؟ مگه رفتارشون باهات بده؟

چون ادم از زندگی میوفته،نظم زندگیش،بهم میریزه چون هرچیزی در حد تعادل خوبه،چون اگه هرشب قرار بود پیش مامانشون باسن نباید زن میگرفتن دیگه.ببخشید من جواب دادم چون منم تجربشو دارم