2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی وابسته مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه دختری ۱۵ساله بودم بخاطرمریضی مامانم ازدواجم کردم والانـک ۲۰سالم هیچی نمیدونم

خب یاد بگیر تا کی میخوای بی سیاست بری جلو؟ منم چهارده سالم بود ازدواج کردم ولی تلاش کردم یاد بگیرم الان بیست و پنج سالمه

شوهر منم همینه پدرش فوت شده همش اونحا بااینکه مادرش تنها نیس من نمیرم ولی بدم میاد ازکاراش 

دقیقا اینم ازوقتی پدرش فوت شدبدترشده .جالبیش اینه مادرشوهرم پسر دیگش ک هفته ایی میاد خونشون بیشتر تحویل میگیر

خدایاشکرت 🩷

بعدشوهرم میگ توچرا تندحرف زدی

بنظرم مثل مامان خودت بدون مادرشوهرتو  اونوقت خیلی خوب میشه و شاید تو بجای شوهرت دوس داشته باشی هر روز بری میدونم جای خالی پدرمادر خودتو پر نمیکنن ولی بازم خداروشکر کن که جایی و دارید ک برید اگه گرم باشی باهاشون خودتم اذیت نمیشی.  خدا پدر مادرت رو بیامرزه 🌹

راست میگه باید دم گوشش می گفتی منظورم گوش شوهرته و با حالتی که انگار ناراحتی که دعوتش رو رد میکنی

پررونمیشه؟ مادرشوهرمن ب ماست خوردن من کارداره ب ماهواره خونمون کارداره گوشیم داااغون بود بخدا شوهرم گوشی خریده بود واسم صداش شنیدم گف پرروش نکنی یوقت 

خدایاشکرت 🩷

بنظرم مثل مامان خودت بدون مادرشوهرتو  اونوقت خیلی خوب میشه و شاید تو بجای شوهرت دوس داشته باشی ...

دلم ازاین میسوزه واسم یکم مادری نکرد من زایمان کردم مادرم فوت شده بود فقط ۴روز اومد اونم بهم شبا نون پنیرمیداد و روز برنج ومرغ بخداا الان  یه دلدرد وکمردردادی میگیرم همش میدونم از همون زمان ک چیز خوب بهم نداد

خدایاشکرت 🩷

همه پسرها مامانی هستن  تنها تو نیستی  قبلاً که شوهرم می‌گفت تنها یه زن تو دنیا هست که باع ...

نامزد منم با اینکه از مامانش بشدت دلخوره

میگه کافیه یکبار بگه بهم پسرم تا من همه چیو ول کنم برم پیشش

ناراحت میشم ولی خب منم موقعیتی پیش بیاد مامانم رو به اون ترجیح میدم

پس طبیعیه دیگه نمیشه گله کنیم 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
پررونمیشه؟ مادرشوهرمن ب ماست خوردن من کارداره ب ماهواره خونمون کارداره گوشیم داااغون بود بخدا شوهرم ...

مادر شوهر که بلای جونه

ولی باید با سیاست ازش فاصله بگیری نه با تشر

مثل اینه شوهرت با تندی با مادرت حرف بزنه، قبول کن ناراحت میشی

هر بار یه بهونه بیارو نرو و سعی کن زود برگردید

بگو زیر گاز روشنه یا یه بسته قراره برام بیاد اما با تندی نگو مخخخخخصوصا جلوی شوهرت

بازم خود دانی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

نامزد منم با اینکه از مامانش بشدت دلخوره میگه کافیه یکبار بگه بهم پسرم تا من همه چیو ول کنم برم پیش ...

ولی من شوهرم به همه ترجیح دادم حتی به پدر و مادرم الان افسوس میخورم کاش به حرف اونا گوش میکردم 

منم شوهرم اینجوری بود ولی اون تنها می فت روزی چندبار می‌رفت شبا تا یک شب اونجا بود منم خونه تنها فقط برا خواب می اومد خونه، پدرشوهرم و بابام سر یچی دعواشون شد بابام گفت هرشب پسرتو تا نصف شب نگه می‌داری خونت دختر من تا نصف شب تنهاست خونه 

حالا بعد اون دیگه شوهرمم در حد ده دقیقه گاهی وقتا می‌ره خونه پدرش و برمیگرده،

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792