2777
2789
عنوان

توده سینه

23393 بازدید | 117 پست

سلام دوستان من مهرماه قرص اورژانسی خوردم بعد چندروز سینه هام بزرگ و دردناک شد هفته پیش رفتم دکتر زنان و سونوگرافی دکترم وقتی جواب دید گفت چهارتا توده ظاهراً خوش خیم توی سینه سمت چپ داری نیازه که بری پیش متخصص پستان و نگران نباش اما من دارم سکته میکنم توی سونوگرافی نوشته ظاهر همشون خوش خیم 

سنم ۳۰ ساله و تا قبل مصرف قرص علامتی نداشتم ممکنه بخاطر مصرف هورمون باشه؟؟؟لطفا اگر تجربه ای دارید بگید و دعاکنید چیزی نباشه فردا وقت دکتر دارم

اصلا نگران نباشيد توده هاي بدخيم سينه بيشتر منفرد هستند درد ندارند بيشتر سمت بالا و خارج سينه هستند و سابقه فاميلي مثبت تو فرد وجود داره

من پزشكم البته خانم نيستم نگران نباشيد

اصلا نگران نباشيد توده هاي بدخيم سينه بيشتر منفرد هستند درد ندارند بيشتر سمت بالا و خارج سينه هستند ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون برای من دردش خیلی کمه زیاد نیست و توی سونوگرافی احتمالش رو ۲ درصد زده اما خب من یه پسر کوچیک دارم اون بیشتر نگرانم می‌کنه که یوقت چیزی نباشه

منظورتون از خارج سینه سمت زیربغل هاس؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ممنونم از راهنماییتون برای من دردش خیلی کمه زیاد نیست و توی سونوگرافی احتمالش رو ۲ درصد زده اما ...

ببينيد شما سينتونو چهار قسمت تقسيم كنيد قسمت بالا و خارجي رو در نظر بگيريد توده هاي اين قسمت احتمال بدخيميشون بيشتره بعدش شما خودت ميتوني توده ها رو لمس كنيد؟ و ايا موقع لمس كاملا گرد و مشخصن؟

ببينيد شما سينتونو چهار قسمت تقسيم كنيد قسمت بالا و خارجي رو در نظر بگيريد توده هاي اين قسمت احتمال ...

ظاهراً دوتا از توده ها اون قسمت هستن

ساعت ۳ و ۱

نه اصلا چیزی مشخص نیست درد هم خیلی کم دارم زمانی که بهشون فشار بیاد فقط درد دارم 

وقتی قرص اورژانسی مصرف کردم بعد چندروز احساس کردم که سینه هام بزرگ و متورم و یه کم دردناک شدن بعد دوماه حدودا رفتم دکتر متوجه این توده ها شدم

سلام کیست سینه احتمالا خوش خیم به سرطان تبدیل میشه؟

اصولا اين جور نيست اما احتمالش صفر نيست كيستهاي سينه بايد پيگيري بشن همون طور كه حتي سينه هاي سالم هم نياز به پيگيري دارند يا براساس نماي سونوگرافيشون كلا برداشته بشن امروزه خيلي از اين كارا رو اينترونشناي راديولوژي زير گايد سونوگرافي انجام ميدند و نيازي به جراحي نيست

اصلا نگران نباشيد توده هاي بدخيم سينه بيشتر منفرد هستند درد ندارند بيشتر سمت بالا و خارج سينه هستند ...

سلام شماپزشکین؟؟

من دوروزه سینه ی چپم تیرمیکشه ی توده هم ازنوک سینه بع پایین حس میکنم اندازه ی لوبیاولی گرده

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

میشه منم بگی خیلی نگرانم🥲لطفااا

من دخترم و ۱۶ سالمه. وقتی ۱۴ ساله بودم ی توده سفت بالای سینم دیدم. رفتم دکتر ازم عکس گرفتن گفتن سالمی. رفتم دکتر متخصص کار خاصی نکرد فقط گفت شاید برجستگیه و ممکنه ۱۸ سالگی بره و گفت کاری نکن

اوایلش درد نداشت اما بعد چندماه دردش شروع شد تا الانم اینطورم. بعضی وقتا کم یا زیاد دردم میکنه.. انقد میترسم چیز بدی باشه که جرعت نمیکنم دوباره برم دکتر

میشه منم بگی خیلی نگرانم🥲لطفااامن دخترم و ۱۶ سالمه. وقتی ۱۴ ساله بودم ی توده سفت بالای سینم دیدم. ر ...

نه خانم نگران نباش درد از علايم بدخيمي نيست بازم من درخدمتتونم اكه سوالي داشتيد

نه خانم نگران نباش درد از علايم بدخيمي نيست بازم من درخدمتتونم اكه سوالي داشتيد

خیلی ممنونم از اینکه جوابمو دادی

رفتم سونوگرافی تو برگه سونو نوشته فیبروادنوم با birads 3 خوبه؟ یا خطرناکه

ممکنه بعدها بد بشه

خیلی ممنونم از اینکه جوابمو دادیرفتم سونوگرافی تو برگه سونو نوشته فیبروادنوم با birads 3 خوبه؟ یا خط ...

نه فيبروادنوم بدخيم نيست مگه اينكه از نظر ظاهري اذيتتون كنه كه بهتره خارج بشه اما اصلا بدخيم و نگران كننده نيست