2777
2789
عنوان

دندون درد و ترس از دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 49 پست

من انقدرم مثل شما تحمل کردم دردو بخاطر ترس که اخر ی شب واقعا داشتم میمردم ازشدت دردش افت فشار خیلی شدید داشتم ازدرد زیاد ۵صبح تنهایی پاشدم راه افتادم رفتم دندونپزشکی بعد فهمیدم اونقدرم ترسناک نبود برو تا دردش واقعا اذیتت نکرده

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا الان باید ازقیمتای فضایی دندون پزشکی بترسی ن ازدندونپزشکی رفتن😐

قیمتاش هم هست ولی هنو نتونستم برم بعد به مرحله میرسم فعلا راه چاره میخوام ک ترسم بریزه یکی بیاد بگه من رفتم اصن درد نداره

قیمتاش هم هست ولی هنو نتونستم برم بعد به مرحله میرسم فعلا راه چاره میخوام ک ترسم بریزه یکی بیاد بگه ...

اصلا درد نداره  اصلا متوجه نمیشی برو هیچ وقت دردش اندازه الانت نیست گه میگی درد داری میکشی 

من انقدرم مثل شما تحمل کردم دردو بخاطر ترس که اخر ی شب واقعا داشتم میمردم ازشدت دردش افت فشار خیلی ش ...

والا خودم میگم نکنه جراحی بخاد یا نکنه دردش خیلی زیاد باشه نتونم تحمل کنم

خخخ کاش فقط همون بود ولی هنوز به اون مرحله نرسیدم

از من ترسوتر نمیتونی پیدا کنی ولی رفتم هم پر کردم هم کشیدم هم ایمپلنت انجام دادم و ی جراحی دیگ بهت اطمینان میدم بجز یذررررررررره دردی ک سوزن امپول داره و کلا یلحظس بقیش درد نداره و اصلا متوجه نمیشی فقط من صدای فرز هم رو مخم بود چون کلا ینمه عصبیم برا خیلیا اونم مهم نیس 

ولی الان واااقعااا فقط از هزینش میترسم 🤦🏻‍♀️

اگ هزینشو داری اصلا دست دست نکن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
والا خودم میگم نکنه جراحی بخاد یا نکنه دردش خیلی زیاد باشه نتونم تحمل کنم

اصلا نمیفهمی ک بخای تحمل کنی ی لحظه درده امپوله ک به اون دندون دردا میرزه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
از من ترسوتر نمیتونی پیدا کنی ولی رفتم هم پر کردم هم کشیدم هم ایمپلنت انجام دادم و ی جراحی دیگ بهت ا ...

همسرم میگه برو بکشش راحت شی گفتم اگ ترسم بره نمیکشم عصب کشی و پر میکنم چن تا دندون دیگمم خرابن با خودم میگم خدا کنه یه بار بتونم برم تا اونارم بعدا درست کنم 

قیمتاش هم هست ولی هنو نتونستم برم بعد به مرحله میرسم فعلا راه چاره میخوام ک ترسم بریزه یکی بیاد بگه ...

خود من دندونام ضعیفه از سرناچاری ونداری رفتم پیش ی دندونپزشک احمق که مثلاچون تعریفشوشنیدم رفتم که هیج وقت حلالش نمیکنم لوازمی ک استفاده میکرد ضدعفونی نبود وضعیت دندونام بدترشد رفتم جای دیگه نگاب عکس دندونام کرد گفت چ وضعشه باید ازطرف شکایت کنی وخلاصه مجبورشدم دندونایی که بایه رفع پوسیدگی اوکی میشدروکش کنم جدا ازهزینه ش دیگه آمپول بی حسی واسم عادت شده بود ترس نداره درد داره فقط ک قابل تحمله

دندون نعمت باارزشیه حتما مواظبش باش