2777
2789
عنوان

دندون درد و ترس از دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 49 پست
همسرم میگه برو بکشش راحت شی گفتم اگ ترسم بره نمیکشم عصب کشی و پر میکنم چن تا دندون دیگمم خرابن با خو ...

برو حتماااااا بخدا اونقد ک فک میکنی ترس نداره اصلا 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اصلا نمیفهمی ک بخای تحمل کنی ی لحظه درده امپوله ک به اون دندون دردا میرزه

باخودم میگم اگه بیهوشم کنن خوبه اینجوری نمیترسم 😂یه بار ناخن پام خراب بود دکتر کشید درد نداشت امپول بی حسی زد ولی همش گریه میکردم😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب خاطر کارهمون دندونپزشک چ دندون دردایی ک یکی یکی نکشیدم..شب تا صب گریه میکردم ازدرد خدالعنتش کنه

حاضربودم اون آمپول بی حسیه رو ک شماازش میترسی بزنم دندونم بی حس بشه ولی دردنکشم

خود من دندونام ضعیفه از سرناچاری ونداری رفتم پیش ی دندونپزشک احمق که مثلاچون تعریفشوشنیدم رفتم که هی ...

ااره والا دندون خیلی باارزشه مامانم بااینک سنی نداره ولی نمیدونم چرا همه دندوناش خرابن دندونی براش نموده چن تا درست میکنه بقیه خراب میشن 

من ب خاطر کارهمون دندونپزشک چ دندون دردایی ک یکی یکی نکشیدم..شب تا صب گریه میکردم ازدرد خدالعنتش کنه ...

سخته دندون درد ولی من خیلی ترسوام بجز سرم از همه امپولا و چیزای جراحی میترسم🥺

جراحیشم درد نداره  من جراحی لثه کردم باورت میشه  اصلا منوجه نشدم   اصلا متوجه نمیشی خ ...

مرسی ک روحیه دادی گلی یکم بهتر شدم باش یکی ببرم پیش خودم ک گریه هامو اونجا پاک کنه😂🫡

نه  اصلا درست کنی  دیگه با خیال راحت میتونی  همه چی بخوری بدون اینکه درد بکشی درست کن ...

اره واللا خودمم همین فکرو میکنم ما ی شهرتان کوچیکیم تو شهر ما بیشتر برا دندون درست کردن میرن یزد همسرم میگه بریم یزد همه دندونات درست کنم ولی چون میترسم میگم اول همینجا یکی درست کنم ترسم بریزه بعد برم

حتما برو درست کن ترسو بزار کنار  زیادتر میشه  خرابیش  پشیمون میشی حیفه  دندون رس ...

اره والا سال ب سال دارن بیشتر خراب میشن قبلا حتی فکر درست کردنشون نبودم ولی الان دیگ کم کم میترسم بعدا نتونم از بسشون بر بیام