2777
2789
عنوان

دمودکس صورت

5377 بازدید | 46 پست

دوستان من 25سالمه از غرورجوونیم گذشته ارزومه صورتم ی دست صاف باشه 2سال پیش خیلی بهتربود رفتم وکس و باز جوش زدم و لکه 

سرم اوردینری و نیاسید دارم میزنم و اسکرابمو عوض کردم و.... 

الان نزدیک 15تا جوش زیرپوستی جاهای مختلف صورتم زدم اعصابم خوووورده موندم چ مرگمه کلی ازمایش دادم 

الان تو نت دیدم دمودکس. ممکنه باشه کسی بوده از شوینده و محلولش زده باشه؟ بنظرتون برم قرص چرک خشک کن برا صورت بگیرم؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اول اينكه نبايد وكس ميزدى ، سد دفاعى پوستت رو نابود كـردى

اسكراب روى پوست ملتهب خودزنيه واقعا.

و بعدم اينكه نميدونم حالا چندوقته سرم نياسيناميد رو مصرف ميكنى، ولى اين ماده اوايل مصرف برون ريزى داره ،

دمودكس هم چيزى نيست كه ما از پشت مانيتور يا تو خونه تشخيص بديم، حتما بايد برى متخصص ببينه

اول اينكه نبايد وكس ميزدى ، سد دفاعى پوستت رو نابود كـردى  اسكراب روى پوست ملتهب خودزنيه واقعا ...

من کم مو هستم بخاطرهمین شاید سالی یکی دوبار صورتمو بردارم یا ژیلت بزنم قبلا وکس. میکردم خوب بود رفتم پیش ارابشگر جدید ازاونروز روز خوش ندیدم همش جوش و لکه  هزارتاااااا روش و محصول زدم اوکی نشد پوستم. 

اسکرابم تو روتین دیدم خوبه بخاطرهمین میزدم تازگیا ژلی گرفتم 

نیاسیدم ی ماهه میزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اينكه نبايد وكس ميزدى ، سد دفاعى پوستت رو نابود كـردى  اسكراب روى پوست ملتهب خودزنيه واقعا ...

راستی الانم دوساله ک ارایشگا نرفتم و با ژیلت میزنم چون میترسم ن ک همیشه بزنم همون گاهی 

بعدم خوب نشدم ک نشدم لوازم ارایشیمم عوض کردم ی سال ارایش نکردم بازم فایده نداشت هرروشیو امتحان کردم 

من کم مو هستم بخاطرهمین شاید سالی یکی دوبار صورتمو بردارم یا ژیلت بزنم قبلا وکس. میکردم خوب بود رفتم ...

من خودمم  خيلى كم مو هستم ولى وكس نميكنم كلا صورتمو

چون به مرور زمان افتادگى مياره

وقـتى وكس ميكنيد ، اصلا نبايد لايه بردارى مثل اسكراب استفاده كنيد، 

نياسيناميدم باز يه جور لايه برداره، كلا سد دفاعى پوستت نابود شده اينطور كه ميگى

من جات باشم جز يه شوينده ملايم و يه مرطوب كننده غنى + ضدآفتاب ، يه مدت هيچ محصول ديگه اى به صورتم نميزنم

من خودمم  خيلى كم مو هستم ولى وكس نميكنم كلا صورتمو چون به مرور زمان افتادگى مياره وقـتى وكس ...

پیشنهاد بده چی بگیرم خیلییی کلافم 

ضدافتابشو دارم البته 

پیشنهاد بده چی بگیرم خیلییی کلافم  ضدافتابشو دارم البته

نميدونم بودجتون در چه حده ولى يه شوينده مناسب پوست هاى حساس بگير (مثلا شوينده پوست خشک سيمپل خيلى خوب و ملايمه)

مرطوب كننده هم برند سيمپل داره ولى خب زياد قوى نيست، خيلى قوى و درمانى بخواى سراوى خيلى عاليه

دركل ببين با بودجتون چى ميخونه ، چيزى كه مهمه اينه كه فعلا تا يه مدت لايه بردار نزنى ، يه روتين ساده و مينيمال داشته باشـى ، ضدآفتابم فراموش نـكنى

نميدونم بودجتون در چه حده ولى يه شوينده مناسب پوست هاى حساس بگير (مثلا شوينده پوست خشک سيمپل خيلى خو ...

مشکل اینه پوستم چربه حالا زیاد بودجش مهم نیست فقط میخام صورتم صاف بشه مردم از جوش بخدا 

مشکل اینه پوستم چربه حالا زیاد بودجش مهم نیست فقط میخام صورتم صاف بشه مردم از جوش بخدا

آره ميفهمم چى ميگى

آخه وكس هم كردى اين وسط ، لايه بردار بزنى بدتر ميشه

الان اگه جوشى دارى به صورت نقطه اى فقط رو خود جوش ، ضدجوشت رو بزن

واسه بقيه صورتتم مرطوب كننده بزن يه مدت

تا التهاب و لك هات كه بخوابه

آره ميفهمم چى ميگى آخه وكس هم كردى اين وسط ، لايه بردار بزنى بدتر ميشه الان اگه جوشى دارى به صورت ...

2سال از وکسش میگذره اخه 

بعدم من سرم کلاژنم زدم و سرم ضدلک زدم و سرم چای سبز زدم و کلی صابون و شوینده مختلف زدم 

حسرت ی پوست صافو دارم ی مدت خوب میشه هرچی میزنم بعد مثلا همین یکماه باز شروع ب جوش و لکه میکنه 

2سال از وکسش میگذره اخه  بعدم من سرم کلاژنم زدم و سرم ضدلک زدم و سرم چای سبز زدم و کلی صابون و ...

آها خب نگفتی 2سال میگذره ، نوشتی وکس کردم فکرکردم مثلا یه هفته پیش بوده

ببین ممکنه تو هم مثل من به قند و مواد مصنوعی حساسیت داشته باشی!! من اهل شیرینی نبودما مثلا در روز شاید یه دونه ساقه طلایی میخوردم ، یا بیسکوییت های به ظاهر فاقد قند(!) یا مثلا یه شکلات تلخ اونم بعضی وقتا! کلا شیرینی خور نیستم ولی متخصص تغذیم گفت همونا هم قند دارن ، چند ماهه نمیخورم دیگه حتی دم پریودیم جوش نمیزنم کلا    

به علاوه اینکه سرم کلاژن ، سرم چای سبز ،سرم ضدلک، شوینده های مختلف و.. و... و... پوستت رو بدتر میکنه!

چون اولا اون همه سرم و ماده ، باهم تداخل پیدا میکنه

دوما روتین شلوغ خودش باعث جوش میشه

به جای استفاده از روتین های جدید و شلوغ یه روتین معمولی و مینیمال داشته باش

یه شوینده ساده بگیر 

با یه مرطوب کننده

و یه ضدآفتاب

یه ضدجوشم دم دست داشته باش ، به صورت نقطه ای فقط و فقط روی خود جوش بزن

2سال از وکسش میگذره اخه بعدم من سرم کلاژنم زدم و سرم ضدلک زدم و سرم چای سبز زدم و کلی صابون و شوینده ...

سلام گلم خوبید شما صورتتون خوب شد منم یکساله مبتلا ب دمودکس شدم لایه بردار استفاده کردم پوستم نابود شد خیلی ناراحتم 

سلام گلم خوبید شما صورتتون خوب شد منم یکساله مبتلا ب دمودکس شدم لایه بردار استفاده کردم پوستم نابود ...

سلام بله من خوب شدم سد دفاعی پوستم ازبین رفته بود