2777
2789
عنوان

دمودکس صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 5824 بازدید | 46 پست
منم سد دفاعی پوستم ازبین رفته 😭خدا رو شکر شما خوب شدید بگید چیکار کنم ترمیم کننده برای تقویت سد دفا ...

تگت کردم اون پستم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اول اينكه نبايد وكس ميزدى ، سد دفاعى پوستت رو نابود كـردى اسكراب روى پوست ملتهب خودزنيه واقعا.و بعدم ...

سلام دختر خیلی گشتم تو پستام پیدات کنم نبودی ک نبودی الان یهو دیدم 

اینک گفتی سد دفاعی پوست خیلی کمکم کرد و درمانش کردم و پوستمم خوب شد 90 درصد مرسی ازت 

اول بگو چیکارکردی و چی زدی همچین شده و پوستت خودش چربه یانه

ی کرم لایه بردار دست ساز خریدم کاش نخربده بودم صورتم صاف وعالی و بدون جوش بود فقط ی لک قهوه ای خیلی کمرنگ رو گونه ام بود 

اون مدت ماسک های خونگی هم زیاد استفاده کردم بعد ی مدت جوش های چرکی بدی تو قسمت گردن و چونه زدم که نرفتن صورتم وحشتناک قرمز و ملتهب شد 

الان قرمزیش بهتره یکم 

اما هنوز قرمزه تمام منافذ پوستم باز شده قرمز و ملتهب هست سریع قرمز میشه وگر میگیره جرات ندارم یکم تو آفتاب بزم و....

ی کرم لایه بردار دست ساز خریدم کاش نخربده بودم صورتم صاف وعالی و بدون جوش بود فقط ی لک قهوه ای خیلی ...

پوستت چربه؟ 

خشک ولی جدیدا سریع جوش مبزنه وحساس شده

راهکار من ممکنه واست خوب نباشه پوست من چرب بوده و هست میخای امتحانش کنی؟ 

بنظرت ترمیم میشه دوباره چیکار کردی شما

پوست من جوش الوچه ای بزرگ میزد شاید هفته ای 10الی12تا خیلی بزرگ و جاشونم مونده بود نمیرفت