🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای نی نی سایت هستید.. بهلهه اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥 ایشششششششششش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچ کودوم هر دو رو میتونی تو یوتیوب و اینترنت رایگان یاد بگیری مخصوصا آموزش اینستاگرام مسخره ...
نه تو. یوتیوب خیلی چیزارو برای اموزش اینستاگرام یاد نمیده
مادر من خودش فروشنده هست ین پیج داره تو اینستا با اموزش اینستاگرام پکیجش خوب داره میفروشه
اگر بخوای فروشگاه بزنی اسی بنظرم اموزش اینستا خیلی خوبه برات
🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای نی نی سایت هستید.. بهلهه اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥 ایشششششششششش
نه میخوام بدون چهره فعالیت کنم و مثلا محتوا و ویدیو تولید کنم
خب اگر میخوای ویدیو تولید کنی بازم فکر کنم پکیج اینستا بهتر باشه
کلا بهت یاد میده چجوری ویو خیلی زیاد بگیری
الگوریتم اینستارو نمیدونم چیکار کنی
استوری هاتو چجوری بزاری و ازین جور چیزا 😁
الگوریتم اینستگرام رو همه تا حدودی بلدن ولی تو دوره کامل و جزئی تر توضیح هم داده میشه که خیلی بهتره ...
اره خودم زیاد نمیدونم دربارش😂
ولی تاجایی که میدونم مامانم با خریدن دورش خیلی وضع پیجش خوب شده
بحرحال اینم بود تز پیشنهاد من😂💖