2777
2789
عنوان

اونایی که به طلا واردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 34 پست
بچه ها طلا فروشی ها هم دست دو دارن؟ اینجا یه مغازه بود مخصوص دست دو که بسته شده . بقیه ی طلا فروشیا همه نو میارن .
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انرژی منفی میره و منم باردار میشم
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
رز کبود😘😘😘😘
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
منم سنگ نمک زیاد دارم بذارم؟؟
هم جالبه هم ترسناک ... من مامانم همیشه میگه یکم نمک تو لباستون یا کیفاتون بذارین که چشم نخورین
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
هی خدا انرژی منفی بره من مثبت اندیش بشم مامان بشم
رز کبود ملسی
رومیسا جون انرژی منفی ذهنتو با خوندن نماز شب و بعد خوندن سوره یس به مثبت تبدیل کن این تجربه خودمه بعد هر مبین حاجت دلتو بگو جز مبین دوم
♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
چرا زیاده برو بازار طلا فروشی بعضی مغازه ها دارن مستعمل اگه هم نبود خوب بگرد اجرت پایین پیدا کن
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
2790
2778
2791
2779
2792