2777
2789
عنوان

اونایی که به طلا واردن بیان

3777 بازدید | 34 پست
دیشب یه زنجیر دیدم ١٠ گرم و خورده ای بود . گفت بهم یک و چهارصد میدتش . طلا هم گرمی صد و دوازده هزارو سیصد بود
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هدفت سرمایه گزاری هست ،طلای مستعمل بخر که اجرت نداره و فقط پول خود طلا رو میدی
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
طلای مستعمل بخر بده یه شستشو بدن هم ضرر نمیکنی هم نو میشه مثه اولش
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
طلای دست دو تو شهر ما نیست متاسفانه .. هدفم که سرمایه هست اما میخوام استفاده هم کنم واسه چند سال دیگم به نظرتون گرون میگه؟ رز کبود حساب کردم ٢٥٠ تومنش اجرت و ایناست
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
بخاط اینکه انرژی ها منفی که نفر قبلی به طلا وارد کرده با نمک ازش خارج میشه کلا کسایی که ماساژ میدن بعد اتمام کار پاهاشون رو تو اب نمک میزارن برای همین خروج انرژی منفی که از فرد مقابل گرفتن
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
خیلی دلیل داره یه حس خوبی به ادم دست میده من یه مدته طلاهای خودمم میزارم هم براااق میشن هم پاکسازی . نمیدونم چقد به علم فنگ شویی و ... اعتقاد داری کلا نمک یه وسیله پاکسازی و دور کردن انرژی منفی و بپ طرف مقابل ،با اینکار تمام انرژی های بد طرف که طلاهاشو فروخته دور ریخته میشه ، همچنین اگه کسی پیشتون گله و دردودل و غیبت و... اینا کرد تو خونه یا چشم شوری داره بعد رفتنش اب نمک غلیظ درست کنید با ابپاش همون فضار رو اسپره کنید من اینو بارها انجام دادم نتیجه داشته
♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️