2777
2789
سلام گلم میخواد بیاد خواستگاری برای گل پسرش هدفشم ازدواجه انشاالله اسمشم آقا محمدِ همه چیز از خودش ...

کاملا درست گفتی از کجا میدونستی اسمش محمد هست و همه چیز داره😱❤️به من بگو باهاش ازدواج می کنم ؟آخه درگیر شرایط دیگر هستم ،آن شرایطم را مادرش میدونه ولی خودم آمادگی ازدواج ندارم،فعلا نمی توانم 

کاملا درست گفتی از کجا میدونستی اسمش محمد هست و همه چیز داره😱❤️به من بگو باهاش ازدواج می کنم ؟آخه د ...

هرچی دلم بگه از ته دلم گفتم

اره نفسم بهش میرسی خوشبختت میکنه انشاالله ثمره قشنگتم‌ خدا بهتون میده

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی دلم بگه از ته دلم گفتم اره نفسم بهش میرسی خوشبختت میکنه انشاالله ثمره قشنگتم‌ خدا بهتون میده

میدونی من از یک تجربه ی تلخ بیرون دارم میام آخراش هست ،به ازدواج در حال حاضر فکر نمی کنم،فکر نمی کنم ازدواج کنم

نه نداره انشاالله خوشبختتم میکنه من از خدا میخوام بهش برسی الهی آمین اینو از تهه قلبم گفتم خوشبختیت ...

عزیزم سید علیرضا بهم برمیگرده؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
هرچی دلم بگه از ته دلم گفتم اره نفسم بهش میرسی خوشبختت میکنه انشاالله ثمره قشنگتم‌ خدا بهتون میده

مرسی عزیزم،قربونت مهربون،عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم

با یه آدم‌ پول دار خانواده خوب و عالی هم ماشین داره هم خونه شغل عالیی بله بهش میرسی انشاالله

توردخدا جواب بدین لطفاااا دعاتون میکنم

نظر علیرضا در موردم چیه دوستم داره!؟ منو چطور دختری می‌دونه 

مرسی عزیزم،قربونت مهربون،عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم

فدات

بهمن ماه میری توی شرکت کار میکنی

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

تورذخدا جوابمو بدین لطفاااا 🥺

بنظرتون این ترم معدلم حدودا چقدر میشه ؟

سالی ک آزمون ارشد دارم بالینی قبول میشم ؟

آینده کاری تحصیلیم چطوره بنظرتون 

فدات بهمن ماه میری توی شرکت کار میکنی

داداشتم امسال دامادمیشه به زودی زود خوشبختم میشه

داداشتم امسال دامادمیشه به زودی زود خوشبختم میشه

توردخدا نظر علیرضا در موردم چیه دوستم داره ؟

می‌دونه دوستش دارم ؟

بهش میرسم ؟

بگم دوستش دارم ؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

توردخدا جواب بدین لطفاااا دعاتون میکنم نظر علیرضا در موردم چیه دوستم داره!؟ منو چطور دختری می‌دونه& ...

عاشقته دیوونه وار خوشبختت میکنه یه دختر خوشگل

شاد پرانرژی🤩🤤🤌🏽🥺

عزیزم سید علیرضا بهم برمیگرده؟؟

@yalda_iman عزیزم لطفا این سوالمو جواب میدی؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱