سلام گلم میخواد بیاد خواستگاری برای گل پسرش هدفشم ازدواجه انشاالله اسمشم آقا محمدِ همه چیز از خودش ...
کاملا درست گفتی از کجا میدونستی اسمش محمد هست و همه چیز داره😱❤️به من بگو باهاش ازدواج می کنم ؟آخه درگیر شرایط دیگر هستم ،آن شرایطم را مادرش میدونه ولی خودم آمادگی ازدواج ندارم،فعلا نمی توانم
از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر
نه نداره انشاالله خوشبختتم میکنه من از خدا میخوام بهش برسی الهی آمین اینو از تهه قلبم گفتم خوشبختیت ...
عزیزم سید علیرضا بهم برمیگرده؟؟
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
مرسی عزیزم،قربونت مهربون،عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم
فدات
بهمن ماه میری توی شرکت کار میکنی
از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر
توردخدا جواب بدین لطفاااا دعاتون میکنم نظر علیرضا در موردم چیه دوستم داره!؟ منو چطور دختری میدونه& ...
عاشقته دیوونه وار خوشبختت میکنه یه دختر خوشگل
شاد پرانرژی🤩🤤🤌🏽🥺
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱