2777
2789
کلا ندی بهتره بعدا از رابطه میخواد بعدها ولت کنه خدای نکرده، انشاالله پسرخوبی باشه برای ازدواج بخواد ...

چرا ولم میکنه؟میره با کسی ازدواج کنه ؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا بگین کی ازدواج میکنم با چجور ادمی؟ به هدفم‌میرسم؟

با یه آدم‌ پول دار

خانواده خوب و عالی

هم ماشین داره هم خونه

شغل عالیی

بله بهش میرسی انشاالله

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

غیر مستقیم میخاد بگه دلش میخاد باهات حرف بزنه ولی نمیتونه سز صحبت باز کنه یا از ترس یا از غرور

اره خیلی مغروره 

بنظرت ممکنه اوکی بشیم؟ چون اگه جایی همو ببینیم صحبت میکنیم

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

با یه آدم‌ پول دار خانواده خوب و عالی هم ماشین داره هم خونه شغل عالیی بله بهش میرسی انشاالله

ایشاالله سال دیگه عروس میشی

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

چرا ولم میکنه؟میره با کسی ازدواج کنه ؟

اگه sexداشته باشی میگه دست خورده اس انشاالله که اینجوری نباشه، خوشبختت کنه عزیزم برا ازدواج بخوادت چندماه نامزد باشین بعد عروسی کنید

اگه sexداشته باشی میگه دست خورده اس انشاالله که اینجوری نباشه، خوشبختت کنه عزیزم برا ازدواج بخوادت چ ...

عزیزم احساس آرش نسبت بمن چیه ؟ اون قصد پیشنهاد دادن داره؟

از من نگفتین  ما به هم میرسیم ؟ کی ؟  کی سرکار میرم ؟  بچه علی چیه ؟

به هدفت میرسی به زودی ایشاالله

ساله دیگه عروس میشی

امسال میری سرکار

بچشم دخمله کپل🥺🤤

عزیزم احساس آرش نسبت بمن چیه ؟ اون قصد پیشنهاد دادن داره؟

عزیزم خیلیی دوستت داره بهم دیگه میرسین انشاالله

چندماه نامزد بمونید

عزیزم خیلیی دوستت داره بهم دیگه میرسین انشاالله چندماه نامزد بمونید

اخه اون اصلا نشون نمیده.دیگه محل هم نمیده

من قبلا میدونستم ارش دوسم داره.اما بااینکه دو سال منو میشناسه پیشنهاد نداده.

چرا نمیده

اول سلامتیش،دوم صحیح و سالم به دنیا بیاد سوم کاکل پسل به سلامتی به دنیا بیاد قدمش پراز برکت از خدا م ...

@yalda_iman  سلام عزیزم آن خانمی که از پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با پسر این خانم ازدواج می کنم یا نه؟طریقه ی آشنایی با همسرم و مشخصات همسرم چیه؟ممنونم

@yalda_iman    سلام عزیزم آن خانمی که از پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در ...

سلام گلم میخواد بیاد خواستگاری برای گل پسرش

هدفشم ازدواجه انشاالله

اسمشم آقا محمدِ همه چیز از خودش داره خونه ماشین و.....آدمای خوبی هستن خوشبخت بشی الهی