2777
2789
عنوان

چند ماهه که نماز نمی خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 62 پست
امروز بعد از چند سال رفتم نماز جماعت خوندم  چقدررررر ارامش گرفتم خاک تو سرم تحت تاثیر جو بعضی ...

اره مسجد خیلی خوبه ...

یه تجربه گر مرگ میگفت نماز هایی که توی مسجد و به جماعت میخوندم بدون حساب همه رو قبول کردن... البته خودشم ادم خوبی بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کنار نذارید لطفا نماز رو حتی اگر الآن به قول خودتون با تمرکز نمیخونید ، نذارید مسیر ارتباط با خدا کمرنگ بشه بخونید حتی با تمرکز کم ، چون ممکنه یه وقت همین روزا بخوای ثابت قدم تر برگردی تو مسیر ولی اگر نخونی  سخت تر میشه راه برگشت

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
نمیدونم ایمانم شاید ضعیف شده

نه خدا نکنه همینکه ناراحتی یعنی ایمان داری. شیطان نماز و برای آدم سنگین می‌کنه. حتی با حالات کسالتم بخونیم بهتر از نخونده. شیطان باید ازمون ناامید بشه وگرنه تو وجودمون رخنه میکنه

یکی از جنبه های نماز اینه که جز شعائر دین هست ... شعائر دین تقریبا یعنی ظاهر دین ...

بزرگان دین میگن که ، شما اگر نتونی شعائر دین رو رعایت کنی نباید توقع داشته باشی که باطنش برسی ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه خدا نکنه همینکه ناراحتی یعنی ایمان داری. شیطان نماز و برای آدم سنگین می‌کنه. حتی با حالات کسالتم ...

چقد حرفاتون قشنگ و خوب بود🫂❤️🙏

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

آره جماعت خوبه،. می‌بینی اطرافیان رو که با هم خدا رو عبادت می‌کنند حس خوبی میده خدا اونجا من بیشتر ح ...

از من بشنو به این حرفا گوش نده 

من تو سالن کار میکنم همه از دم ناخون و مژه کاشت هی میگن خدا قبول میکنه ولی هیچکدومو قبول نمیکنم 

چون کم کم تو ذهنم خدا کمرنگ شده بود هر گندی میخواستم میزدم میگفتم خدا مشکلی نداره خودمو فقط گول میزدم

منم همینطور الان یک ساله اونم بخاطر مسئله ای که چند ساله به خدا رو میزنم نمیده 

باور کن اگه خدا چیزیو نمیده حتماً یا وقتش نرسیده یا به مصلحت نیست.ذچند سال پیش ی حاجتی رو با اصرار از خدا گرفتم. بعد از چند وقت فهمیدم تو چه باتلاقی افتادم. چند سال تلاش کردم تا از اون باتلاق نجات پیدا کردم

میگن نماز رو نباید سبک بشماری و ادا کنی، من وقتی میخونم انگار نخوندم بهتره

این کار شیطانه 

اعتنا نکن 

یه مدت با جماعت بخون خیلی حال میده 

محلتون مسجد ندارین ؟؟

اصلا گیجم، نمیدونم چون با جون و دل نمیخونم اینطوریم

توصیه شده حتی اگه بدون حواس وتندتندمی خونی ولی حتمابخون اونم سروقت

می گن هرطوربانمازت برخورد کنی خداباتورفتارمی کنه پس بهش اهمیت بده

حق باشماست
خودت خوبی که از این حرفا احساس خوب میگیری. 

🫂❤️💋

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

هیچوقت نخوندن بهتر نیست  بعد سعی کن اول وقت باشه حسش ناب تره

بعضی موقع هم برو مسجد محل وقتایی که دلت گرفته من رفتم مسجد محلمون بعد دوسال دیدم مسجدمون از منم تنها تره مردم محله تنهاش گذاشتن دلم گرفت از نرفتنم الان هر موقع بتونم میرم 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است