2777
2789
عنوان

چند ماهه که نماز نمی خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 62 پست

من از وقتی به دنیا اومدم خدا منو زده. اول یه پدر و مادر دلسنگ خدا بهم داد. بعد یه خواهری که همه اونو به خاطر ظاهرش کوبوندن تو سرم. از افراطی پدر و مادرم در دین من بیماری اعصاب گرفتم و آینده ام و نابود شد و بعد با ظلم مادر و خواهرم گول خوردم و شوهر کردم به کسی که علاقه نداشتم و الان نابود نابودم .

.

ولی الان مثل خر نماز میخونم. با اینکه خدا نه تنها بهم خوبی نکرده بلکه با این اشتباه آفریدن من در این خانواده منو نابود کرد

این کار شیطانه  اعتنا نکن  یه مدت با جماعت بخون خیلی حال میده  محلتون مسجد ندارین ...

چرا هست. اما به تیبم نمیاد برم مسجد😜، نه که خیلی جلف باشم اما مانتویی و بروز لباس میپوشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از وقتی به دنیا اومدم خدا منو زده. اول یه پدر و مادر دلسنگ خدا بهم داد. بعد یه خواهری که همه اونو ...

از کجا میدونی حتما تو ی خانواده دیگه خوشبخت بودی. هر خانواده ای مشکلات خودشو داره 

از کجا میدونی حتما تو ی خانواده دیگه خوشبخت بودی. هر خانواده ای مشکلات خودشو داره 

خونواده من از هر جهت داغونن. نه پول دارن نه محبت. در عوض با افراطی مذهبیشون و سختگیریشون باعث شدن بیماری اعصاب روان بگیرم. کاش به دنیا اومدنم بابا و مامانم مرده بودن. چون به شدت ازشون متنفرم. حتی از مرگشان ناراحت نمیشم. چون دنیا و آخرتم رو نابود کردن

عزیزم برات عاقبت بخیری دعا میکنم. خدا هواسش بهت هست

ممنون عزیزم. ولی تو زندگی از هیچ جایی شانس ندارم. الان هم یه شوهر بددل بداخلاق دست بزن و بچه ننه دارم. نه راه طلاق دارم نه توان موندن . فقط شب و روزم دعا برای مرگ پدرم هست تا بتونم طلاق بگیرم

سلام عزیزم 

چرا صفر و صدی به قضیه نگاه می کنی یا باید بهترینش رو انجام بدم یا اصلا انجام نمیدم خدا انقد سختش نکرده فقط می گه بندگی من و کنید بگو چشم و بخون از خود خدا به مرور حضور قلب و چشیدن طعم واقعی راز و نیازش رو بخواه خودش کمک می کنه

باور کن اگه خدا چیزیو نمیده حتماً یا وقتش نرسیده یا به مصلحت نیست.ذچند سال پیش ی حاجتی رو با اصرار ا ...

عزیزم من 35 سالمه دیگه یه ازدواج چیه که هنوز قسمت من نشده این همه ادم ازدواج کردن نوبت من رسید مصلحتم نیست! خلاصه خدا تو روز قیامت پرسید چرا نمازت نخوندی میگم حتما مصلحت نبوده🤦‍♀️😄

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚