قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خب جیگر وقتی سمتم نمیاد من چجور برم آخرین بار ۲ هفته پیش بود اونم قبلشم بازم نمیومد احساس میکن ...
من ۶ ماه بعد از فهمیدن خیانت همسرم رو تو فشار شدیدی قرار دادم .. زندگیمون جهنم واقعی شد ..بعد از ۶ ماه بخشیدم .حتی اگر بدونم در حال خیانته چیزی نمیگم ..نمیخام خونه زندگیمو از دست بدم ..واسه رابطه هم شده خودم پیش قدم شدم
دختر نیست زن هست و بچه هم داره جدا شده ،حتما شوهرتون یه عکس العملی نشون میده که میری خودت از من انگا ...
ببین روزای ک جنگ بین ما بود شوهرم فراری شده بود از خونه ..الان باهاش دوست شدم ..طوری ک اتفاقاتی ک بین خودش و دختره افتاده بود واسم تعریف کرد .منم گوش دادم و با خنده رد کردم ..دارم سیاست در واقع ب خرج میدم که برگرده سر زندگیش ..الان همه وقت غیر از کارش خونست و دنباله منه..راحتش گذاشتم نه دنبالش میکنم نه گیر میدم .هیچی هیچی ..