2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 35 پست
واقعا کافور جواب نمیده؟؟

نمیدونم والا انقدر ک میگی خ ... ببخشید چندشم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب جیگر وقتی سمتم نمیاد من چجور برم آخرین بار ۲ هفته پیش بود اونم قبلشم بازم نمیومد احساس  میکن ...

من ۶ ماه بعد از فهمیدن خیانت همسرم رو تو فشار شدیدی قرار دادم .. زندگیمون جهنم واقعی شد ..بعد از ۶ ماه بخشیدم .حتی اگر بدونم در حال خیانته چیزی نمی‌گم ..نمیخام خونه زندگیمو از دست بدم ..واسه رابطه هم شده خودم پیش قدم شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف رو میشناسید ؟ بزرگترین نداره ادبش کنه اگه میخوای جدا شی سعی کن از نظر مالی مستقل شی

نمیشناسم ،بد پیله هست،قطعا خوشگله چون شوهرمو میشناسم چشم چرون بود فقط زن های خوشگل رو نگاه می کرد ،خودم زشت نیستم معمولی هستم

نمیشناسم ،بد پیله هست،قطعا خوشگله چون شوهرمو میشناسم چشم چرون بود فقط زن های خوشگل رو نگاه می کرد ،خ ...

دنبالش نکن .کنکاش نکن که دختره کیه و چ شکلیه ..من دیگه سمت گوشی شوهرم نمی‌رم..اعصاب آدم داغون میشه .

شاید معتاده بخاطر همین میل جنسی نداره،شاید مریضی دیگه ای داشته باشه که تاثیر گذاشته روش ولی روش نمیش ...

معتاد که نیست،مثلا چه مریضی ،فکر نکنم حموم میره شیو میکنه ولی خب پیش منم نمیاد

دنبالش نکن .کنکاش نکن که دختره کیه و چ شکلیه ..من دیگه سمت گوشی شوهرم نمی‌رم..اعصاب آدم داغون میشه .

دختر نیست زن هست و بچه هم داره جدا شده ،حتما شوهرتون یه عکس العملی نشون میده که میری خودت از من انگار نه انگار

دختر نیست زن هست و بچه هم داره جدا شده ،حتما شوهرتون یه عکس العملی نشون میده که میری خودت از من انگا ...

ببین روزای ک جنگ بین ما بود شوهرم فراری شده بود از خونه ..الان باهاش دوست شدم ..طوری ک اتفاقاتی ک بین خودش و دختره افتاده بود واسم تعریف کرد .منم گوش دادم و با خنده رد کردم ..دارم سیاست در واقع ب خرج میدم که برگرده سر زندگیش ..الان همه وقت غیر از کارش خونست و دنباله منه..راحتش گذاشتم نه دنبالش میکنم نه گیر میدم .هیچی هیچی ..

مغزتو از خیانت پاک کن و هروقت نیاز داشتی برو سمتش ..شوهرته حق داری ..

خب ترس از این نداری بیماری بگیری؟؟آخه چجوره گیرمم پیش اونم میره دیگه هر دفعه ؟؟الان اون هایی که دو زنه هستن همینجوری تعادل برقرار می کنند؟

خب ترس از این نداری بیماری بگیری؟؟آخه چجوره گیرمم پیش اونم میره دیگه هر دفعه ؟؟الان اون هایی که دو ز ...

نمی‌دونم همسرت پیش چه کسانی میره ..اینجوری هم نیست ک هر روز همسرت بره پیشش ..فوقش هفته ای یکبار فرصت کنه ..

مغزتو از خیانت پاک کن و هروقت نیاز داشتی برو سمتش ..شوهرته حق داری ..

الان شما اعتماد دارین که دیگه خیانت نمیکنه؟دیگه چیزی ندیدی؟آره اینو قبول دارم غر غر و جنگ بیشتر میرن بیرون

خب ترس از این نداری بیماری بگیری؟؟آخه چجوره گیرمم پیش اونم میره دیگه هر دفعه ؟؟الان اون هایی که دو ز ...

دو زنه ها سعی میکنن برقرار کنن ..بهش فکر نکن مغزتو خالی کن .فکر کن رابطه ای نبوده .بخدا بخاطر خودت میگم .زندگی سختت میشه