2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 35 پست
الان شما اعتماد دارین که دیگه خیانت نمیکنه؟دیگه چیزی ندیدی؟آره اینو قبول دارم غر غر و جنگ بیشتر میرن ...

آره با خودم صحبت میکنم ک چیزی نیست ..همسرم هم داره اعتماد سازی می‌کنه ..اما گاهی اوقات شک میکنم .اما ابدا به زبون نمیارم ،جز اینکه فاصله بیفته هیچ نفعی نداره ...رهاش کن زندگی درست میشه .

آره با خودم صحبت میکنم ک چیزی نیست ..همسرم هم داره اعتماد سازی می‌کنه ..اما گاهی اوقات شک میکنم .اما ...

من تماس هاشو میبینم ،پیام،حتی میدونم  کی سوار ماشین شده ولی بازم میگه چیزی نیست ،خب همون هفته ای یبار بره پیش اون براش بسه ،شوهر من ۴۲ سالش هست و بیشتر از این هم فکر نکنم در توانش باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره با خودم صحبت میکنم ک چیزی نیست ..همسرم هم داره اعتماد سازی می‌کنه ..اما گاهی اوقات شک میکنم .اما ...

بازم جای شکرش باقیه،امیدی هست.شوهر من حتی حوصله تفریح و گردش هم دیگه نداره و جایی نمیبرمون،کلا سرگرمه همون هست،پیام های بدی دیدم ازش مث خوره به جونمه ،بهش نوشته بود همه زندگیم تویی و در عمل هم مشخصه،کاش همه چیز عوض بشه و این روزا  بگذره

نمی‌دونم همسرت پیش چه کسانی میره ..اینجوری هم نیست ک هر روز همسرت بره پیشش ..فوقش هفته ای یکبار فرصت ...

خب همین،از روی تماس و پیام هاش مشخصه فقط با همین هست،ولی اون زن رو نمیدونم که آیا با کس دیگه هست یا نه،خدا کمکم کنه،و کاری کنه بی خیال همه چی بشم

بازم جای شکرش باقیه،امیدی هست.شوهر من حتی حوصله تفریح و گردش هم دیگه نداره و جایی نمیبرمون،کلا سرگرم ...

فراموش کن ..مرداد واسه همه زنا زبونشون چرب و نرمه ..منم شوهرم اصلا فرصت بیرون بردن ندارن همش سرکاره..خودم میرم بیرون خوش میگذروتم ‌‌..بهش وصل نباش بی خیالی طی کن