2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قرص متی مازول روزی سه تا

برای عمل عجله نکن بزار 4 یا 5 سال بگذره اگه خوب نشد عمل کن. اول همه استرس از خودت دور کن  بعدم اگر خیلی ساله قرص متی مازول میخوری برو یه متخصص خوب غدد اگر تائید کرد یددرمانی بشی تیروئیدت کم کار بشه چشمت خیلی بهتر میشه عمل بزار برای مرحله آخر نکات تغذیه ای هم رعایت کن باز سوالی داشتی بپرس ازم قرص متی مازولتم سعی کن سر ساعت مشخص بخوری حتما

خدای مهربونم شکرت همین   

سلام منم همین مشکل رو داشتم چشمام پف شدید و بیرون زدگی شدید هم داشت اما یه دکتر به من گفت فعلا عمل نکن صبر کن تیرووییدت خوب بشه بعدش هم ی مدت صبر کن . همین کارو کردم خوب شد حتی پف چشمم هم دو سال بعد خوب شدن تیروییدم خوب شد . نگران نباش داروهاتو سر وقت بخور و از همه مهتر اینکه پیش یه دکتر خوب و باسواد برو انشالله خوب میشی . گاهی دستت رو بذار رو گلو و چشمت و سوره حمد رو بخون 

سلام منم همین مشکل رو داشتم چشمام پف شدید و بیرون زدگی شدید هم داشت اما یه دکتر به من گفت فعلا عمل ن ...

فاطمه جان منم این مشکل برام پیش اومده دارم سکته میکنم یه چشممه چی کار کنم ؟خوب میشه؟

فاطمه جان منم این مشکل برام پیش اومده دارم سکته میکنم یه چشممه چی کار کنم ؟خوب میشه؟

اره عزیزم دارو میخوری ؟ داروهاتو سر وقت بخور اول تیروییدت درمان بشه بعد چشمت خوب میشه 

در این مدت مشکلی تو زندگیت پیش نیومده بود که باعث بشه بغض داشته باشی و گریه کنی ؟ 

اره قهر کردم🥴 تاثیر داره؟؟؟

دکتر که رفته بودم یه خانم مسنی اومده بود می‌گفت قدیما به تیرویید میگفتن غمباد بغض راه گلو رو میگیره اینطوری میشه . می‌دونی که غده تیرویید هم تو گلوعه دیگ