2777
2789
سلام استارتر چشمت خوب شد؟

سلام عزیزم

الان حدود پنج ماه میگزره از اولش بهتر شده ولی خوب نشده مثل اولش...دیگه رهاش کردم و سپردم به خدا ان شاالله خوب میشه..اصلا بهش فکر نکن و غصه نخور چون بدتر میشه...من اینقد گریه میکردم شبانه روز که حد نداره ولی هی بدتر میشد..

الان خداروشکر تیروییدم نرمال شده ان شاالله چشمم هم خوب میشه..شما تیرویید پرکار دارید؟

سلام عزیزم الان حدود پنج ماه میگزره از اولش بهتر شده ولی خوب نشده مثل اولش...دیگه رهاش کردم و سپردم ...

اره عزیزم پرکار شده برای من خداروشکر که برای شما بهتره کاش میشد عکس چشمای همو میدیدیم اگه روبیکا دارید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم پرکار شده برای من خداروشکر که برای شما بهتره کاش میشد عکس چشمای همو میدیدیم اگه روبیکا دار ...

چشم پزشک رفتی؟ چی گفت؟

من سه چهارتا دکتر رفتم همه گفتن باید بزاری خودش خوب شه واسه من چشم‌چپم دو میلیمتر بیرون زدگی داره...

چشم پزشک رفتی؟ چی گفت؟ من سه چهارتا دکتر رفتم همه گفتن باید بزاری خودش خوب شه واسه من چشم‌چپم دو می ...

والا نه نرفتم مامانم قسم میخوره میگه از بچگی اینطوری بودی ولی خودم مطمئنم که نبودم و از دوستام خواستم که عکس چشماشونو بفرستن برام برای اونا هم تو عکس تا به تا بود میشه درخواست دوستیمو قبول کنید میخوام تو روبیکا عکس چشمامو براتون بفرستم نظر بدید.

چشم پزشک رفتی؟ چی گفت؟من سه چهارتا دکتر رفتم همه گفتن باید بزاری خودش خوب شه واسه من چشم‌چپم دو میلی ...

سلام دوست عزیز 

چشم چپ من هم دو میل بیرون زدگی داره

شما خوب شدین؟ جراحی کردین؟؟ من به شدن سوزش چشم دارم هز کار و زندگی افتادم 

چی کار کنم به نظرت

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
سلام دوست عزیز چشم چپ من هم دو میل بیرون زدگی دارهشما خوب شدین؟ جراحی کردین؟؟ من به شدن سوزش چشم دار ...

سلام عزیزم خیلی بهتر شدم ولی هنوز یه چشمم بزرگتره..من زیاد سوزش و درد نداشتم‌‌.شاید چشم ت خشک شده..برو دکتر