2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدایی پروفایلاشون میذارن 😒😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

فتو لب دان کن ولی کاربری نزن اونجا

چون میگن ذخیره میشه عکس اصلیت

من خودم دارم برنامشو و عکسامو بدون آرایش و با ححاب انتخاب کردم بعد دادم درست کرد

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

خدایی پروفایلاشون میذارن 😒😂

من گذاشتم محجبه و نزدیک ب استایل خودم

صفحه گوشیم هم ی سیاهو سفید بارونیشو گذاشتم😂😂

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

من گذاشتم محجبه و نزدیک ب استایل خودم صفحه گوشیم هم ی سیاهو سفید بارونیشو گذاشتم😂😂

به نظرم نذار عزیزم ،از همون عکسای خودت بذاری بهتره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
به نظرم نذار عزیزم ،از همون عکسای خودت بذاری بهتره

من اصلا عکس نمیزاشتم تا این برنامرو دیدم😂

زیاد فرق نکردم فقط جوونتر شدم😂😂😂

۳۹سالمه

بخدا

منم تو همین سایت خوندم

سرچ کن

من اصلا عکس نمیزاشتم تا این برنامرو دیدم😂 زیاد فرق نکردم فقط جوونتر شدم😂😂😂 ۳۹سالمه

اره منم چهرم با فتو لب فرق نمیکنه 😂ای جانم هم سنیم چقدرم مهربونو خوش خنده ای عزیزم ازت وایب خوبی گرفتم زنده باشی و تنت همیشه سلامت ❤️