2777
2789
عنوان

ببینید این خوبه ؟😑😑😑😑🍂

152 بازدید | 14 پست

پر تلاش و کاری هست 

فوق لیسانس و دانشجو دکتری 

کار هم داره مرتبط به رشته اش 

خانواده خوبی داره البته اینطور به نظر میاد 

شهرش با ما فاصله داره (من هیچ مشکلی با این قضیه ندارم )و احتمالا شهر اونا زندگی کنیم بازم مشکلی ندارم 

بهم می‌گفت که سیگار می‌کشم ولی کم 😑میخام ترک کنم 😐 واقعا شوکه شدم (فقط سیگاره ها چیز دیگه فکر نکنید می‌کشه )البته گفت که هرزگاهی 

خونه و ماشین هم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ویژگیای خوبو داره دیگه

چهرشم خوبه؟

اخلاقش خوبه؟ خسیس نباشه یوقت بدبخت بشی خدای نکرده

هوله چش چرون نباشه به اینا خیلی دقت کن

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
تحقیق کنید قشنگ ولی بنظر پسر خوبی میاد, این موقع میشه دل شماهم میگیره؟؟

متاسفانه اره

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
همه چی خوبه  به غیر اون سیگار 😑

سیگار که عیب مهمی نیست رو مغزش برو که ترک کنه

ادم یاد بدبختی هاش میفته 

دقیقا من تایم پنج غروب تا ۶ غروب اینجوری میشم 

هوام سردو دلگیره