2777
2789
چند وقته زایمان کردی؟ دکتر من میگفت اگه شیر میدم تا ۶ ماه بعد زایمان مکمل ها و کلسیم دوران بارداری ر ...

۱۶ ماهه عزیزم،اون اوایل مرتب میخوردم،،،الانم اهن و کلسیم میخورم هنوز

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
۱۶ ماهه عزیزم،اون اوایل مرتب میخوردم،،،الانم اهن و کلسیم میخورم هنوز

به خاطر هورمونهاست عزیزم سبزیجات و میوه و لبنیات زیاد مصرف کن ...دقت کرده باشی تو بارداری هم موها شفاف و بلند و عالی بودن به خاطر این هورمونهای لعنتیه😂🥴

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگم شدید ریزش دارم داره پر پر میشه موهامم پسرونه هست ۶ بار کچل کردم از ته با ژیلت الکی بود اثر ...

وایی عزیزم اشکال نداره ناراحت نباش منم برا موهام خیلی غصه خوردم که این خودش بیشتر باعث ریزش میشه اول اینکه بهش فکر نکن ناراحت نباش 

بعدم برو دکتر ببین دارو چی میده مصرف کن 

بعدشم موهاتو کوتاه نگه دار یه بسته قرص ال دی پودر کن بریز تو شامپوت وقتی حموم میری بزار ۵ دیقه بمونه 

بعد جدا هم تو قطره بتامتازون باز قرص حل کن گاهی بزن ۲ ماهه جواب میده 

من موهام یکم بلنده اون قسمت ک خالی بود دراومده وقتی خیسه کامل مشخصه که موهای تازه سیخ شده تو هوا 

عادت نداری با موهات بازی کنی ؟یا پوست سرتو بکنی؟

وایی عزیزم اشکال نداره ناراحت نباش منم برا موهام خیلی غصه خوردم که این خودش بیشتر باعث ریزش میشه اول ...

نه از این عادت ها ندارم اصلا خودش پر پر میشه هر قرصی میخورم جواب نمیده 

منظورت آمپول بتامتازون هست قطره هم مگه داره 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
نه از این عادت ها ندارم اصلا خودش پر پر میشه هر قرصی میخورم جواب نمیده  منظورت آمپول بتامتازون ...

اره عزیزم قطره اپول نه 

دکتر برام قطره نوشت گفت یک ماهه جواب میده نداد 

منم توش قرص ریختم جواب داد چون ال دی هورمونی هست 

ولی چون بچه شیر میدی با دکترت مشورت کن شاییییید بد باشه

شیرمیدم واسه اونه انگار

عزیز من کانال یه خانومی رو دنبال میکنم در مورد ریزش مو داشت عوامل می‌گفت

یکیش همین شیردهی بود

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙