2777
2789
شامپو ام آن سفارش بده

جواب میده یعنی فرق سرم خالی شده ۲۲ سالمه ی بچه ۲ ساله دارم قبل بچه هم میریخت الان ولی بدجور میریزه وسط سرم خالی شده کف سرم معلومه خیلی ناراحتم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
شیرمیدم واسه اونه انگار

آره تو دوران شیردهی هم به خاطر هورموناست هم این که تو دوران بارداری نمیرزه بعدا جبران میکنه، اون مکملا اکثرشون منع مصرف دارن تو دوران شیردهی خواستی بخری حتما به داروخونه بگو تو دوران شیردهی هسی 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی من میتونم کمکت کنم 

تروخدا منم کمک کن وسط سرم خالی شده کف سرم معلومه موهام ب شدت میریزه شدید 

شیرمیدم واسه اونه انگار

چند وقته زایمان کردی؟ دکتر من میگفت اگه شیر میدم تا ۶ ماه بعد زایمان مکمل ها و کلسیم دوران بارداری رو مصرف کنم 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
من زدم. مزوتراپی منظورتونه؟ هیچ اثری ندیدم. چند بار رفتم

نمیدونم اسمشو ولی من دو جای موهام سکه ای ریخت دکترم رفتم ولی آمپول ننوشت 

البته دارو های دکتر اثر نکرد یه نفر گفت قرص ال دی پودر کن با بتامتازون هر روز بمال رو اون قسمت ۲ ماهه جواب داد :/

نمیدونم اسمشو ولی من دو جای موهام سکه ای ریخت دکترم رفتم ولی آمپول ننوشت  البته دارو های دکتر ...

یعنی مو درآورد اونجای سرت 

مو در آورد ولی اونقدر پرپشت نیس ضعیفه ولی دیگه خالی هم نیست مثل موی نوزاد.

من حنا گذاشتم ۲ هفته موهام ریزشش کم بود نریخت الان دوباره میریزه 

اره حنا باید هی تکرارش کنی خیلی ریزش داری ؟

اره میگم شدید ریزش دارم داره پر پر میشه موهامم پسرونه هست ۶ بار کچل کردم از ته با ژیلت الکی بود اثر نداره تا بلند میشه ریزش میگیره ریشه موهام نازک میشه خیلی خودشم حنا زود زود نمیتونم بزارم پریود میشم از وقتی بچم به دنیا آمده از ۴ ماهگیش پریودم قطع نمیشه این بیشتر بدبختم کرده وسط سرمم خالی شده کف سرم معلومه ناجور ناراحتم تو ۲۲ سالکی کچل شدم