2777
2789
عنوان

قد داداشم

1011 بازدید | 46 پست

سلام من قدم ۱۶۲ هستش ولی قد داداشم که ۱۹ سالشه فقط ۱۷۰ سانته و وزنشم ۸۰ هست راهی وجود ندارد قدش زیاد بشه آخه دلم واسش میسوزه چند بار فامیلا پشت سرش حرف زدن بابت قد کوتاهش من دفاع کردم ازش

این داداشم از همه داداشم بی ازارتره و مهربونه بحدی که میگم خوشحال زن ایندش ولی چی بگم قدش کوتاهه بقیه داداشام ۱۸۵ و ۱۸۰ هستن راهی وجود ندارد توروخدا بیاین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرینش دکتر اگه صفحه رشدش بسته نشده باشه آمپول هورمون رشد میزنن قدش بلند میشه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

آخه 19 سالش هم هست دیگه قدش بلندتر نمیشه بلوغش تکمیل شده موهای صورتش کامل بیرون اومده  وزنشو ک ...

ن بابا پسرا بلند میشن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

اگه وزنش و کم کنه و ورزش کنه طناب بزنه و اینا ممکنه ۶ ۷ سانتم افزایش قد داشته باشه

و اینکه ببرینش پیش دکتر براش عکس مچ دست بنویسه که ببینین صفحه رشتش بازه یا نه اگه باز باشه که بعید میدونم که عالیه اگرم بسته باشه کاری از دستت بر نمیاد ولی اگه نیمه باز باشه اگه تلاش کنه و ورزش کنه ممکنه تا خدود ۶ سانت قد بکشه 

کاربری دست ۳ تا خواهره❤
2790
2778
2791
2779
2792