2777
2789
عنوان

قد داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 46 پست
بهش بگو برا خوش اومدن دخترا نیست ک  یعنی چی۳  فقط جا داره ؟

نه اون حرفی نزد اولش فقط پرسید برا چی منو می‌بری گفتم دخترا قد کوتاه دوست ندارن. اونم این حرفو زد

آره داداشم خیلی مهربونه داداشم اولم شکاکه دومیه لجبازه این داداش آخرم خیلی مهربونو با محبته🥹

خدا نگهش داره برات.

برید پیش متخصص غدد 

ورزش های کششی هم خوبه.

منم شوهرم و داداشام همه ۱۷۰ تا۱۷۵ هستن.

خدا سلامتی بهشون بده همیشه 

این چیزا مهم نیست خودتون اذیت نکنین

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نگهش داره برات. برید پیش متخصص غدد  ورزش های کششی هم خوبه. منم شوهرم و داداشام همه ۱۷۰ ت ...

خیلی ممنون عزیزم آخه تو گوگل سرچ کردم (قد نی نی سایت) اکثرا انتظارشون قد ۱۸۵ به بالا بود منم خیلی نگران داداشم شدم نکنه براش مشکلی پیش بیاد

نه اون حرفی نزد اولش فقط پرسید برا چی منو می‌بری گفتم دخترا قد کوتاه دوست ندارن. اونم این حرفو زد

نه اینجوری بهش نگو بگو تو خوش قیافه ای فردا بخوای بری باشگاه هیکلت خوشگل بشه ب قد کوتاه نمیاد ، خوش‌تیپ میشی و از این حرفا 

اگه واقعا هم خودش ناراحت باشه ک بخاطر قدش دختری نخوادش ب روی خودش نمیاره و جبهه میگیره 

ب زور هم ک شده ببرینش 

۱۷۰ هم بد نیست باور کن یعنی فاجعه نیست  ولی خب وقتی او دو تا برادرت قدشون بلنده حتما یه دلیلی داره این یکی رشدش ادامه دار نشده برا همین برین دکتر 

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده

نه اینجوری بهش نگو بگو تو خوش قیافه ای فردا بخوای بری باشگاه هیکلت خوشگل بشه ب قد کوتاه نمیاد ، خوش‌ ...

از ۱۵ سالگی تا حدودا ۱۷ سالگی یه بیماری بد تنفسی گرفت از اومنوقع رشد نکرد ینی ۱۵ سالگی قدش ۱۶۸ بود الان ۱۸.۵ سالشه قدش ۱۷۰ شده بیچاره داداشم

داداشم دوست داره بره باشگاه ولی بخاطر درسای سختش و کنکور وقت نمیکنه بره منم پشت کنکوریم ۱ خورده ای سال ازش بزرگترم

تو ۱۵ سالگی از همه بچه های فامیل بزرگتر بود ولی بخاطر این بیماری لعنتی حتی خلط خونی داشت سرفه میکرد دیگه رشد نکرد بدنش بحدی ضعیف شده بود لباش سفید بودن ترک ترک میشد پوست زبان و لباش

از ۱۵ سالگی تا حدودا ۱۷ سالگی یه بیماری بد تنفسی گرفت از اومنوقع رشد نکرد ینی ۱۵ سالگی قدش ۱۶۸ بود ا ...

هنوز وقت داره مطمئن باش 

من خودم ک دخترم  تا ۲۰ سالگی افزایش قد داشتم 

ناامید نشین چند تا دکتر خوب ببرین اوکی میشه قد برا پسر خیلی مسئله مهمیه و رو اعتماد ب نفسش تاثیر داره 

برا باشگاه وقت هست 

ایشالله هر دوتون تو کنکور موفق بشین ❤️

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده

یه سوال دیگه پیش اومد بنظرتون این بیماریش ممکنه برگرده؟  نه بابام و نه مامانم و نه داداشام اعت ...

اصن نبردیمش دکتر اونم زیاد به روش نمیآورد البته الان خوب شده ولی هرگز نفهمیدم بیماریش چی بود