2777
2789
عنوان

پسرم آلرژی تنفسی داره یکسره مریضه

2652 بازدید | 25 پست

گاهی تو یه ماه سه بار یا بیشترم میبرم دکتر. خسته شدم انقد دارو دادم بهش... چند روز بود آبریزش بینی داشت معذرت میخام بی رنگم بود دیروز بهتر بود. دیروز موقع آفتاب با لباس پوشیده بردم تو بالکن یکم آسمونو نگاه کنه  باز بدتر شد الانم بدون ناهار خوابید... من و این بچه گناهمون چیه😥 دوسالشه دلش تو خونه میگیره امروزم از صبح گیر داده بود بریم بیرون چند باز گریه افتاد... البته که الان به خاطر آلودگی نبردم ولی خب با یه باد انگار مریضه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال و سه ماهس... 

دخبر من همین بود البته از ۴ سال

اگر دکتر کفته آلرژی تنفسی

چاره نیست.  باید دارو بخوره.   تو سرما و آلودگی هم نره بیرون

ولی. بزرگ بشه. خوب میشه.   دکتر گفت چون. ریه رشد میکنه

برای من ۸ ساله شد بهتر شد.    الان هم که الحمدلله دیگه مشکل نداره

بیتی اش رو روزی سه بار با محلول سرم نمکی بشور. 

دکتر به من گفت.    خیلی کارساز

دخبر من همین بود البته از ۴ سال اگر دکتر کفته آلرژی تنفسی چاره نیست.  باید دارو بخوره.   ...

به بچه منم دارو داده کتوتیفن یکسره میدم. خیلی دیگه مریض شه اسپری میده بهش...عزیزم چجوری شست و شو دادی این الان بلد نیست تف کنه، میشه شست و شو بدم؟

سلام پسر منم از دو سالگی همین جور بود دکتر گفت تا ۷ سالگی طول میکشه ولی خب الان که ۴ سالشه خیلی بهتر شده 

یه عکس برات میفرستم شربتشو تو مریضی ها ی ق مربا خ بهش بده 

پودرشم تا چند ماه روز در میون بهش بده تا سیستم ایمنی بدنش یکم بهتر بشه 

با اون داروی استوکر هم ایرادی نداره 

به بچه منم دارو داده کتوتیفن یکسره میدم. خیلی دیگه مریض شه اسپری میده بهش...عزیزم چجوری شست و شو داد ...

ببین دختر من بزرگتر بود با سرنگ میریختم تو بینی بعد میگفتم فین کن.   ببخشید.   تمام آلودگی و مواد آلرژی که از طریق بینی. می‌آمد بیرون.    ولی عزیز دل شما کوچیکه.   میخوای از این  قطره های شستشوی بینی چند قطره بریز بینی اش رو بگیر.   عززززیزم دلم سوخت.   باز از دکتر بپرس

شربت گیاهی عصاره پیچک هم. یک فوق تخصص ریه داد خیلی عالی بود.  اما نمیدونم برای دوساله میشه یا نه

در کل باید صبوری کتی.  چاره نیست.   ولی خوب میشه انشالله

سلام پسر منم از دو سالگی همین جور بود دکتر گفت تا ۷ سالگی طول میکشه ولی خب الان که ۴ سالشه خیلی بهتر ...

ممنونم 

برادر خودمم همین بودش ارثی داریم. اونم الان هزار ماشاالله خیلی خوب و قویه تا همون هفت سال بود... پیر شدم تا الانم تا ۷ سالگیش چیزی نمیمونه ازم

ممنونم  برادر خودمم همین بودش ارثی داریم. اونم الان هزار ماشاالله خیلی خوب و قویه تا همون هفت ...

آره واقعا حق داری 

بچهه خودم دوسال همش تو بیمارستان بستری بود

فقط دوری از محیط آلوده  استفاده از ماسک

داروهای تقویتی 

به نظرم ایمونس بهتره ولی سه دوره باید پشت سر هم استفاده کنی