2777
2789

من به اصرار خانواده ازش جدا شدم 

دوس داشتیم همو عاشق هم بودیم 

بعد سه ماه اومده فالو کرده و لایک 

بعدم ازم می‌پرسه چرا رل نمی‌زنی 

نظرتون ؟

«بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت چرا ناراصین

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
با رابطه قبل ازدواج مخالفن

رل بودید جدا شدید یا...؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اره رل بودیم از دوستان خانوادگیمون هست 

منم پدر و مادرم مخالف بودن ولی بعد مدتی دیدن ک دست بردار نیستیم رضایت دادن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
منم پدر و مادرم مخالف بودن ولی بعد مدتی دیدن ک دست بردار نیستیم رضایت دادن

اینا میگن باید همچی از طرف اون باشه 

میگن قبل ازدواج صحیح نیست رابطه و نمیدونم پسرا دختری که باهاشن رو نمیگیرن

اینا میگن باید همچی از طرف اون باشه  میگن قبل ازدواج صحیح نیست رابطه و نمیدونم پسرا دختری که ب ...

افکار قدیمی تا وقتی ک ما ازدواج کنیم خودمون بچه دار بشیم ادامه داره تا زمانی ک ما پدر و مادر بشیم و هوای بچه هامونو داشته باشیم

افکار قدیمی تا وقتی ک ما ازدواج کنیم خودمون بچه دار بشیم ادامه داره تا زمانی ک ما پدر و مادر بشیم و ...

میترسم دیگ برنگرده 

میترسم بخاطر همین افکار عشق زندگیم از دست داده باشم 

میترسم دیگ برنگرده  میترسم بخاطر همین افکار عشق زندگیم از دست داده باشم

اگ بخاد میمونه 

باهاش درمورد شرایطت حرف بزن

اگه درک کنه موندگاره اگه نکنه

بزار بره پی زندگیش

اگ بخاد میمونه  باهاش درمورد شرایطت حرف بزن اگه درک کنه موندگاره اگه نکنه بزار بره پی زندگیش

الان خیلی عصبانیه میگ قول داده بودی و زدی زیر قولت 

مگه اینکه خودش آروم بشه بیاد بخواد حرف بزنه

الان خیلی عصبانیه میگ قول داده بودی و زدی زیر قولت  مگه اینکه خودش آروم بشه بیاد بخواد حرف بزن ...

اره ولی توهم با ارامش شرایطت رو میزان علاقه ات رو بهش بگو

ازش بخاه فکر کنه و تصمیم بگیره ک میخاد کنارت باشه یان