2777
2789

من قبل اقدام یه دعوای بدی با خانواده همسر رخ داد و مادرشوهرم و خواهرشوهرم قهر کردن وقتی فهمیدم باردارم یه جعبه شیرینی خریدیم و رفتیم خونه مادرشوهر اونم به محضی که دید منو خیلی خوشحال شد و بوسید بماند که یکم تیکه بود.الآن یک هفته اس همه ميدونند اینم بگم اون دعوای اون موقع اومون مادرشوهر و خواهرشوهر دخالت کردند و همسرم خواهرشوهر و زد ولی بعدش رفته بود بهش دست داده بود گفته بود مقصر خودت بودی آومدی دعوا راه انداختی و زیاده روی کردی.الان همسرم میگه دوتا خواهرشوهرم حتی یه تبریک خشک وخالی نگفتند.حتی یکیشون گله کرده بود که شیرینی بردي خونه مامان و واسه ما نیاوردید.از طرفی مادر بزرگ همسرم پسر کوچیک اش چندسال بچه دار میشن ولی بنده خدا سقط میکنه همسرم میگه اصلا به روی من نمیاره که میدونه.حالا همه میگن وظیفه شماست برید به مامان بزرگ بگید.ولی من میگم یه موقع غصه میخوره؟حالام چون ماه اولم و درد دارم همسرم میگه کاش تا ۵ با ۶ ماه نمیگفتیم ولی من الان استراحت مطلقم و کارهامو خاله هامو مامانم می‌کنند مگه میشه نگف؟

خیلی زود گفتی

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه تا ازمایش‌مثبت شد همه جارو پر کردم چرا نباید گف؟ 

بابا خب خدایی نکرده خدایی نکرده یه مشکلی پیش بیاد باید با حال خراب به زمین وزمان جواب پس بدی ک‌چرا اینجوری شد...خیلیام چشاشون شوره

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
چرا باید به همه بگین بارداری؟ چرا باید شیرینی بخری ببری بگی بارداری؟ واااا به حق چیزای نشنیده

جدی میگی.چون خبر شادیه منم دوست داشتم همه خوشحال بشن از طرفی ميدونستم بدونند دعوا تموم میشه و همینجورهم شد

من سر بارداری اولم  تا ۷ ماه به هیچکسسسسسس از جمله مامانم نگفتم  بارداری دومم فقط دوماهگ ...

ولی نه من اینجا شهر کوچیکه و به محضی که آزمایشگاه منو دیده بودن خبر بردن برای خانواده همسرم که عروست بارداره.بعد جالبه همونم گله کردند چرا از غریبه باید بفهمیم

جدی میگی.چون خبر شادیه منم دوست داشتم همه خوشحال بشن از طرفی ميدونستم بدونند دعوا تموم میشه و همینجو ...

والا بار اوله میشنوم شیرینی میخرین میبرن

ما که به کسی نمیگیم خودشون از رو شکم وقتی جنین بزرگ شد میفهمن

وقتی باردار بودم مادرشوهرم فهمید هر چی به من و شوهرم گفت باردار هستی من و شوهرم گفتیم نه

بعدشم وقتی بفهمن بارداری اونا برات شیرینی میارن و ویارونه میارن شام دعوت میکنن

منکه تا ازمایش‌مثبت شد همه جارو پر کردم چرا نباید گف؟ 

اره ظلم به خوده آدم.من الان انقد هوامو دارن کمک حالمن.الان چند روز پیش خیلی حالت تهوع داشتم بنده خدا دختر خاله ام غذامون ساخت اگه نبود. بی غذا بودم اون روز