2777
2789
عنوان

کسی میدونه چرا؟🌿🌸

67 بازدید | 13 پست

من دائم خستم! 

چه دلایلی میتونه داشته باشه؟

کسی مثل من بوده؟ متوجه شدین از چیه!

کم خونی و کمبود ویتامین D3 رو میدونم که دارم و قرص میخورم

دیگه چی؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
ویتامین D هر روز میخوری؟

قبلا 50,000رو هر پانزده رو یکبار میخوردم

الان  ۱۰۰۰رو خریدم روزانه میخورم

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز مهربان  مواد غذایی سرد سالاد خیار

کاهو به شدت طبع ومعده را سرد وادما بی حال میکنه 

خوردن بریونی خانگی 

ومعجون کنجدو عسل شیره که خودم امتحان کردم عالی بوده بعضی وقتها هم بی انگیزه شدن و افسردگی هم هست

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
سلام عزیز مهربان  مواد غذایی سرد سالاد خیار کاهو به شدت طبع ومعده را سرد وادما بی حال میکنه&nb ...

بله کمی بی انگیزه و افسرده طور شدم این روزا

خوراکی و مواد سرد هم میخورم آره

مرسی نکات خوبی بود

بله کمی بی انگیزه و افسرده طور شدم این روزا خوراکی و مواد سرد هم میخورم آره مرسی نکات خوبی بود

خواهش میکنم عزیز مهربان 

حتما کنجدطلایی بخر وباعسل مرغوب مخلوط کن من بخاطر زدن جوش وچربی کبد سمت این معجونها نمیرفتم ولی ی بار که خیلی سردی کرده بودم خوردم عالی بود فقط زیاده رویی نباید کرد 

قشنگ طبعتا گرم و کسل بودن وبی حالی را ازت دور میکنه اگه کمی  زعفرانم بزنی عالیه

خواهش میکنم عزیز مهربان  حتما کنجدطلایی بخر وباعسل مرغوب مخلوط کن من بخاطر زدن جوش وچربی کبد س ...

درسته من مواد سرد زیاد مصرف میکنم و این خیلی بده

منم جوش زیاد میزنم🤣🤣🤣😅

برای جوش لعنتی راهکاری داری؟❤️😁🎈🌿🤭😛

درسته من مواد سرد زیاد مصرف میکنم و این خیلی بده منم جوش زیاد میزنم🤣🤣🤣😅 برای جوش لعنتی راهکاری ...

چیزی که میگما عمل کن ماسک خیار مرتب بزن هم سفید کنندس هم جوشهارا میبره آب خیار بریزتو جایخی تا یخ بزنه و مرتب بزن میبره 

چیزی که میگما عمل کن ماسک خیار مرتب بزن هم سفید کنندس هم جوشهارا میبره آب خیار بریزتو جایخی تا یخ بز ...

چشم دستت دردنکنه💜💙❤️🤍💖