2777
2789
عنوان

کمک بچه تازه به دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 28 پست
برای زردی بچه رو بردین دکتر ....زیر دستگاه خوابوندین ؟؟؟ عزیزم شیر خشک ببلاک خوبه ...مارک شیر خشک ع ...

اره نوردرمانی و دارو استفاده میکنیم همون مارک شیر خشکش عوض کنیم بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای زردی نور درمانی و دارو استفاده میکنیم  به نظرتون به خاطر شیر خشکشه چون در طول دوساعت ...

عزیزم خیلی مواظب باشید اروغشو حتما بگیرید ۲۰دقیقه عمودی نگهش دارید بعد شیر خوردن درآزمون بچتون من به خاطر بی تجربگیم بچم بالا آورد برگشت توگلوش رفت توصیه ۱۰روز بچمو بستری کردن خیلی مواظب باشید

اره نوردرمانی و دارو استفاده میکنیم همون مارک شیر خشکش عوض کنیم بهتره 

اره گلم عوض کنید ...اگر حجم بالا آوردن کمه نگران نباشبن ...ی روز هم فقط شیر مادر بدین ببینید با شیر مادر تنها هم اینطور میشه یانه 

اگر مارک شیر خشک عوض کردین و دوباره تکرار شد ...با دکتر مشورت کنید شاید نیاز باشه شیر خشک مخصوص بخوره ....

اروق شو میگیریم 

ببرید دکتر ممکنه رفلاکس داشته باشه

بعد شیر خوردن تا سی دقیقه با زاویه سی درجه نگه دارید نخوابونین سریع

عرق نعناع اصلا ندید بهش اروقشو بگیرید حتما

مارک شیرخشکشم عوض کنید بهتره زیرنظر پزشک باشه

شبا مادرش میخابه شیر خشک بهش میدیم 

خب عزیزم اگه شیر داره نخابه دوساعتی یه بار بیدار شه بچشون شیربده دوباره بخابه اگه یه ماهه دیگه کولیک بگیره شیرخشک دلشو بیشتر درد میاره

مادر نباید لبنیات مصرف کنه بهش بگو احتمال حساسیت

من پیش یه فوق تخصص رفتم اصرار داشتم یه وعده هم شیرخشک بدم به بچم دکترش گف مسخرس من میگم بچتون به محصولات گاوی وسویا حساسیت داره شما اصرار دارین شیری که برپایه شیرگاوه بهش بدین

آره دیگه وقتی شیر داره خواب چیه مگه ماها چیکار کردیم شبا پاشه شیر بده همین الانم من تا صبح بیدارم همش شیر میخوره قبلا شیر خشک میدادم دیدم بالا میاره ولش کردم مادر بودن همینه دیگه باید از خواب و خوراک بزنی تا بچه جون بگیره بزرگ بشه