سلام برادرزادم یک هفتشه هم شیر خشک میخوره هم شیر مادرش اما خیلی بالا میاره مخصوصا وقتی که شیر خشک میخوره زردی هم داره مارک شیر خشک اپتامیل به نظرتون چه مشکلی داره ؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برای زردی نور درمانی و دارو استفاده میکنیم به نظرتون به خاطر شیر خشکشه چون در طول دوساعت ...
عزیزم خیلی مواظب باشید اروغشو حتما بگیرید ۲۰دقیقه عمودی نگهش دارید بعد شیر خوردن درآزمون بچتون من به خاطر بی تجربگیم بچم بالا آورد برگشت توگلوش رفت توصیه ۱۰روز بچمو بستری کردن خیلی مواظب باشید
من پیش یه فوق تخصص رفتم اصرار داشتم یه وعده هم شیرخشک بدم به بچم دکترش گف مسخرس من میگم بچتون به محصولات گاوی وسویا حساسیت داره شما اصرار دارین شیری که برپایه شیرگاوه بهش بدین
آره دیگه وقتی شیر داره خواب چیه مگه ماها چیکار کردیم شبا پاشه شیر بده همین الانم من تا صبح بیدارم همش شیر میخوره قبلا شیر خشک میدادم دیدم بالا میاره ولش کردم مادر بودن همینه دیگه باید از خواب و خوراک بزنی تا بچه جون بگیره بزرگ بشه