2777
2789
عنوان

بچم دلمو سیاه کرده از دنیا

664 بازدید | 29 پست

یه بچه دو ساله دارم نه خواب دارم نه خوراک نه تفریح نه حتی برسم حموم برم مسواک بزنم موهامو شونه کنم ،چند وقت پیش ایقد زدم تو سر خودم صبح دیدم تو یکی از چشمام کلی خون شده می خوام قرص عصاب مصرف کنم ،شوهرم همش میگه بداخلاقی دلم نمیاد بیام خونه نمیفهمه یه ثانیه وقت ندارم حتی یکم فکر کنم میاد خونه عین یه تیکه گوشت ولو میشه هیچ کاری نمیکنه فقط نگاه میکنه شغلشم ازاده صبح تا شب میره ول میگرده ناهار خونه مامانش،خوشم نمیاد درد دلمو به اشنا بگم حتی خواهرم برای همین تو این سایت مطرح کردم

این نیز خواهد گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینا چه ربطی به بچه ت داره؟

بهونه میگیره مدام مدام مدام گریه میکنه باید کل وسیله های تو یخچالو براش بیارم کابینت ها کمد دیواری همشو براش خالی کنم مدام آب میخواد براش میارم میریزه تو خونه

این نیز خواهد گذشت....
بهونه میگیره مدام مدام مدام گریه میکنه باید کل وسیله های تو یخچالو براش بیارم کابینت ها کمد دیواری ه ...

خب چرا گوش میدی به حرف بچه؟؟ انجام نده خب    نهایت گریه میکنه   خسته میشه میخوابه 

دوتاش

ببخشید ولی حرفاتونو خوندم حس میکنم هم خودتونو و خانوادتون رو اذیت میکنین

چیزایی ک از بچه گفتین تقریبا عادیه شاید موضوعی ازارتون میده و باعث شده تو تمام مسائل عصبی و زود رنج باشین

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
بهونه میگیره مدام مدام مدام گریه میکنه باید کل وسیله های تو یخچالو براش بیارم کابینت ها کمد دیواری ه ...

خب تربیت خودت مشگل داره .چرا بچه هرچی خواسته بهش دادی ک عادت کنه؟بنظرم رفتارتو باهاش تغییر بده و تشویقش کن فقط با وسایل خودش بازی کنه .یعنی چی هرچی تو خونه اس باید بیاد وسط ؟یادش بده فقط با وسایل خودش تو اتاق خودش یا ی قسمت از خونه بازی کنه .جم کردن رو یادش بده .الکی دستمال بده بهش بگو دیوار تمیز کن در کابینت تمیز کن .سرگرمش کن انرژیت اوکی میشه کم کم

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

پسر من یک سالشه و بشدت شیطون 

ساعت ۲ شب میخوابه چون دست از بازی و بدو بدو کردناش برنمیداره 

من بهش چیزی نمیدم خودش میره کل میز ارایشیم و کابینتای زمینی رو میریزه بیرون 

باورت میشه چیزی زیر پاش میذاره قدش به در برسه در باز کنه فقط بره از خونه

از مبلا میره بالا با سرعت شیرجه میزنه و من ۲۴ ساعت باید حواسم بهش باشه بلایی سر خودش نیاره 

ببین گل چشمهاتو ببند 

یه نفس عمیق بکش 

به این فکر کن تو اونقدری قوی بودی که ۹ ماه وجود بچه تو با همه عشق سپری کردی.

می‌دونم آدم خسته میشه کلافه میشه همراهی میخواد و هیچ اشکالی ندارد آدم های قوی کمک بخوان.

یه برنامه ریزی کن و حتما مشاوره برو تا نظم زندگی تو دستت بگیری . گاهی بچه رو برای دو و ساعت بذار پیش مامانت یا مادر شوهرت با شوهرت تنها باشید.

تو از پیش برمیای 

نگو بچه ام دلمو سیاه کرده بگو اون اومده تا حس جدید و یه نقش جدید به من منتقل کنه . اون تو رو مادر کرده چیزی که خیلی ها ارزوشو دارن

ببخشید الان نمیتونم تایپ کنم دوباره گریه هاش شروع شد توروخدا یکم راهنماییم کنین بریدم بعدا میام تایپیک هاتونو میخونم ممنونم

این نیز خواهد گذشت....

اون بچس شما هرچقدر داد بزنی سرش دعواش کنی اون بدتر لجباز و عصبی میشه

ولی هر چقدر آروم و مهربون باشی و زبون بگیریش باهات همراه میشه

بچه داری سخته هرکی بگه نه دروغ گفته یا بچش دیگه خیلی آروم بوده 

همه چی بستگی به خودت داره فقط باید رو خودت و اعصابت کار کنی 

ببخشید الان نمیتونم تایپ کنم دوباره گریه هاش شروع شد توروخدا یکم راهنماییم کنین بریدم بعدا میام تایپ ...

حتما پست منو بخون...من با تمام این ها بازم با ملایمت باهاش رفتار میکنم 

چون اون درک درستی نداره نمیدونه ما اذیت میشیم

راستش خودم سیتالوپرام میخورم که مباداااا سر پسرم بخاطر شیطنت هاش داد بزنم