2777
2789
عنوان

بچم دلمو سیاه کرده از دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 29 پست
بهونه میگیره مدام مدام مدام گریه میکنه باید کل وسیله های تو یخچالو براش بیارم کابینت ها کمد دیواری ه ...

فکر نمیکنید با چند تا ایده میشه جلوشو‌گرفت!

به نظرم مشکل تربیتی داره

مثلا در کمدها رو قفل کنید و بگید کلیدش گم شده

یه قمقمه براش تهیه کنید که هر وقت اب خواست خودش بخوره

و ...

و ...

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید الان نمیتونم تایپ کنم دوباره گریه هاش شروع شد توروخدا یکم راهنماییم کنین بریدم بعدا میام تایپ ...

عزیزم روی تغذیه و ساعت خوابش کار کن

خوراکی های انرژی زا از یه ساعتی به بعد بهش نده

سعی کن ببریش بیرون

مثلا پارک

آنقدر شیطونی و بدو بدو کنه که انرژی ش تخلیه بشه

ببخشید الان نمیتونم تایپ کنم دوباره گریه هاش شروع شد توروخدا یکم راهنماییم کنین بریدم بعدا میام تایپ ...

بکنم کمک بگیرین  از مامانتون ،خواهرتون،مامان همسرتون و....

یکم بیشتر برای خودت وقت بذار تا بهتر بتونی رفع خستگی کنی

اگر میتونی یه ساعاتی بذارنش مهد

بنظرم خستگی روی خستگی برای شما اومده

اینم که همسرتون توجهی ندارند به خستگی های شما و مسیولیت بچه تون رو گردن نمیگیره باعث شده بقول خودتون دلتون ازشون سیاه بشه

بچه داری خیلی سخت هست.ولی یه راههایی رو پیش بگیر که ازبار مسولیتت کم بشه

رسما از شوهرتون کمک بگیرین

بهشون کار بگین.ازشون کار بخواین

به هرحال شما مادر مجرد که نیستین.همسرتون باید عادت کنه یه سری از مسولیت ها رو گردن بگیره

اون بچه ست شما که بزرگی نباید میذاشتی ۲۰ تا نایلون فریزر رو از بین ببره  

خودمم براش گره زدم كلي بازي كرديم

باد كنك ها ش تركيده بودن ميزاشتم غصه ميخورد

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
بهونه میگیره مدام مدام مدام گریه میکنه باید کل وسیله های تو یخچالو براش بیارم کابینت ها کمد دیواری ه ...

مشکل از همسرته ک حمایت نمیکنه وگرنه ن شما بداخلاقی نه بچت گناه کاره

بچه یا ارومه یا بدقلق دیگ طبیعت بچه همینه

شمام چون انقد درگیری و خسته ای بداخلاقی میکنی و حق هم داری شوهرت باید حامیت باشه نه ک بیاد گلایه هم بکنه و راست راست بچرخه مثل شوهر من

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

بچه برادر من فوق العاده شلوغ بود و الآنم هست 

اینقدر خورده فرمایش داره که نگممم برات 

ولی زن داداشم اینقدر با آرامش براش انجام میده کارهاشو که من هنگ میکنم 

فکر کنم شما هم مثل من کلا اعصاب بچه نداری عزیزم یا افسرده شدی به خاطر روزمرگی 

به نظرم حتما مشاور برو 

عزیزم اون بچس

خدا بهشون گفته هر کاری دوس داری بکن به حرف هیچکسم گوش نکن تازه دوسالشه بزار بزرگ تر بشه درست میشه خودتو الکی حرص نده اینطوری مدام باید از کارای بچگونش حرص بخوری سعی کن به کاری مشغولش کنی تا انرژیش تخلیه بشه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
البته ميدونم إسرافه اما دلم نيومد 

اسراف این هست که اعصاب شما هدر بره.مادیات در مقابل سلامت روان و اعصاب و آرامش شما هیچ ارزشی ندارن

ماها تلاش میکنیم تا به لحاظ مالی قویتر شیم که زندگی راحت‌تری داشته باشیم حتی یه درجه بالاتر

این که شما بیستا کیسه فریزر هم دور بریزی در مقابلش نیم‌ساعت با کوچولوت تفریح کنین اسمش اسراف نیست عزیزم

از همتون بخاطر راهنمایی های خوبتون سپاسگزارم واقعا حرفاتون خیلی برام مفید بود احساس میکنم کلی اروم شدم من رابطم با خونواده خودمو شوهرم و بالکل دوست و اشنا قطع کردم اابته از لحاظ اینکه بخوام براشون درد ودل کنم میگم(چون نمیخوام کسی از مسائل داخل زندگیم بدونه) الان که تونستم با شماها در میون بذارم خیلی خیلی اروم شدم فشار عصبی داشت سکتم میداد بازم ممنونم لطف بزرگی در حقم کردین

این نیز خواهد گذشت....