سلام عزیزانم منم یک دخترم و نامزد دارم و هنووزعقد نکردیم نامزدم از ۲۴ ۱۰ساعت سرکارع بجزجمعه (دو شغل مکانیکی و کارواش) قراره دوسال نامزد بمونیم بعدش ازدواج انشاءالله
سرکاب ک میره فقط صبح زود میتونه پیام بده و شب ک میره خونه بعضــی وقتاهم ک سرکارع یه تماس ۱۰دقیقه ای داریم مرتب باهاش دعوا میکنم و کات میکنیم بهش میگم وقت نداری میدونی چرا؟؟چونکه تو اینستا نوشته :
پسری ک دوست داره بهت توجه میکنه امروز یه پست اینجوزی دیدم که یکعالمه داشت میگقت اگر دوست داره فلان کار میکنه و اینا
امــــا حدود۱۸k کامنت بود ک میگقتن کاشکی عشق منم ایتجوری بود و عشق منم دوستم نداره و اینا
بچهاااااا حقیقت اینه مرد اینجوری وجود نداره مردی ک ۲۴ساعت واست وقت داشته باشه وجود نداره(بجز ۶ماه اول ک هیجان) بخــــدا داریم الکی گیر میدیم دارن مارو پر توقع میکنند توقع زیادی اونم تو جامعه ما ک خیلیییییییییی سخت شده و یه موتور مسخره سیجی شده ۵۰ملیون واقعا اون مرد یا پسر روش فشاره😭😭😭هرچقدرم عاشق باشه عصبی میشه ک هرچی میدووه و تلاش میکنه ب جایی نمیرسع
من ک رابطم بخاطر همین کارا ک میگفتم کم وقت میذاری و گیر های الکی نابـــود شد😭😭
بچهاااااا گیر الکی ندید اون فقط ما زنها هستیم ک هم میتونیم درس بخونیم هم همزمان بجه داری کنیم و غذ درست کنیم و همزمان هزار چی دیگ فکرکنیم اما مرد اسمش مرد هست توان نداره تروخداااااااا مثل من با گیر دادن الکی رابطتتون خراب نکنین خاهرانه گفتم😭😭😭😭
نـــــظرتون جیه؟
راستی اگر دوستداشتی واسه ازدواجم با عشقم اول اسمشmیک حمدبخون😢💕
لطفا نظرتون بگید💕