2777
2789
عنوان

نظرت چیه؟بیا مسئله مهمی هس

115 بازدید | 8 پست

سلام عزیزانم منم یک دخترم و نامزد دارم و هنووزعقد نکردیم نامزدم از ۲۴ ۱۰ساعت سرکارع بجزجمعه (دو شغل مکانیکی و کارواش) قراره دوسال نامزد بمونیم بعدش ازدواج ان‌شاءالله

سرکاب ک میره فقط صبح زود میتونه پیام بده و شب ک میره خونه بعضــی وقتاهم ک سرکارع یه تماس ۱۰دقیقه ای داریم مرتب باهاش دعوا میکنم و کات میکنیم بهش میگم وقت نداری میدونی چرا؟؟چونکه تو اینستا نوشته :

پسری ک دوست داره بهت توجه میکنه امروز یه پست اینجوزی دیدم که یکعالمه داشت میگقت اگر دوست داره فلان کار میکنه و اینا 

امــــا حدود۱۸k کامنت بود ک میگقتن کاشکی عشق منم ایتجوری بود و عشق منم دوستم نداره و اینا

بچهاااااا حقیقت اینه مرد اینجوری وجود نداره مردی ک ۲۴ساعت واست وقت داشته باشه وجود نداره(بجز ۶ماه اول ک هیجان) بخــــدا داریم الکی گیر میدیم  دارن مارو پر توقع میکنند توقع زیادی اونم تو جامعه ما ک خیلیییییییییی سخت شده و یه موتور مسخره سی‌جی شده ۵۰ملیون واقعا اون مرد یا پسر روش فشاره😭😭😭هرچقدرم عاشق باشه عصبی میشه ک هرچی میدووه و تلاش میکنه ب جایی نمیرسع

من ک رابطم بخاطر همین کارا ک میگفتم کم وقت میذاری و گیر های الکی نابـــود شد😭😭

بچهاااااا گیر الکی ندید اون فقط ما زنها هستیم ک هم میتونیم درس بخونیم هم همزمان بجه داری کنیم و غذ درست کنیم و همزمان هزار چی دیگ فکرکنیم اما مرد اسمش مرد هست توان نداره تروخداااااااا مثل من با گیر دادن الکی رابطتتون خراب نکنین خاهرانه گفتم😭😭😭😭

نـــــظرتون جیه؟

راستی اگر دوست‌داشتی واسه ازدواجم با عشقم اول اسمشmیک حمدبخون😢💕

لطفا نظرتون بگید💕

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

دقیقاااا من همش این پست هارو میدیدم و انتظار داشتم نامزدم اینجوری باشه😭😭😭 اونم فکرمیکرد من محتاجش هستم روز ب روز دور تر شد و الانم ک داره نابود😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

مشکل اونجاست که خیلی مرد ها به اسم اینکه سرم شلوغه کار دارم و اینها خیانت کردند ، برای همین ادم میترسه و استرس میگیره وگر نه کی از مرد کاری و مسیولیت پذیر بدش میاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اونجاست که خیلی مرد ها به اسم اینکه سرم شلوغه کار دارم و اینها خیانت کردند ، برای همین ادم میتر ...

من باکارهام پروندمش😭😭😭

ببین گل هر آدمی دوست داره بهش توجه بشه حالا به هر طریقی خودش دوست داره یکی با تماس ، یکی با گل و...

جالبه من تعداد روز کاری ام ۴ روز در هفته بود و روزهایی خونه بودم این توقع از همسرم داشتم بیشتر از یه بار باید زنگ بزنی و... اما روزهای خودم سر کار بودم حتی اون بنده خدا زنگ میزد هم گاهی جواب نمیدادم یا جلسه بودم یا گوشیم پیشم نبود . اون جا بعد یه مدت متوجه شدم اگر همسرم زنگ نمیزنه واقعا از بی توجهی نیست از حجم بالای کار هست همان‌طور خود من در اون شرایط بودم عوض روزهای تعطیل کنار هم ملی برنامه مشترک تعریف میکردیم مثل بازی منچ گرفته تا فیلم دیدن و بستنی خوردن و همین کار ساده که خال خوب بیاره 

ببین گل هر آدمی دوست داره بهش توجه بشه حالا به هر طریقی خودش دوست داره یکی با تماس ، یکی با گل و... ...

الان ک من گند زدم چیکار کنم؟فقط خودم پیام میدم اون در حد دوسه کلمه جواب میده ازم خسته شده همش میترسه گیربدم بهش😭😭

الان ک من گند زدم چیکار کنم؟فقط خودم پیام میدم اون در حد دوسه کلمه جواب میده ازم خسته شده همش میترسه ...

من حقیقتا متخصص نیستم بنظرم با یه مشاور صحبت کن که کلی راهکار خوب برای گرم شدن رابطه تون  بگه . من خودم حقیقتا خیلی با صحبت کردن سعی میکنم موضوعی رو بیان کنم

مثلاً چند روز بهش فرصت میدادم که آروم شه بعد باهاش یه قرار میذاشتم و میرفتم بیرون و بعد خیلی آروم و منطقی خواسته مو بیان میکردم که من چون دوستت دارم و دلم برات تنگ میشه دوست دارم در طول روز صداتو بشنوم . یا مثلاً چون صدات آرومم می‌کنه دوست دارم حداقل یه بار صداتو بشنوم . می‌دونم سرت شلوغه و داری برا زندگی مون تلاش میکنی اما کلی خوشحالم می‌کنی که فرصتی پیدا کردی بتونیم با هم حرف بزنیم .... از این حرفها که هم بدونه شما میبینی که داره زحمت می‌کشه برای زندگی تونه هم بدونه دوستش داری

من حقیقتا متخصص نیستم بنظرم با یه مشاور صحبت کن که کلی راهکار خوب برای گرم شدن رابطه تون  بگه . ...

مرسی عززدلم😍