2777
2789

سلام خانما من تازه یک هفته میشه عقد کردم بعد نامزدم دانشجو هست و مربوط به رشته ای که میخونه تدریس می‌کنه کلی هم شاگرد کنکوری دختر داره تا درسش تموم شده شغلشو قول داده عوض کنه یکی از شاگردانش تیاتر بازی میکنه بعد واسه ی تیاترش بلیط بهش داده که بره ببینه جمعه بود یعنی من فهمیدم به روش نیاوردم اونوقت همون جمعه گفتم میای بریم بیرون گفت نه رفته بود تیاتر خیلی ناراحتم شما جا من بودید حیکار می‌کردید ؟ به من قول داده بود دیگه با شاگردانش نره بیرون

آخه قبل اینکه ازدواج کنیم خیلی با شاگردانش می‌رفت بیرون یه بار رقته بودن پیتزا خورده بودن و با یکی شون‌ هم تا آخر شب گوشه خیابون نشسته بود یعنی خودش تعریف کرد که آخر شب تا اسنپ‌ میاد تنها نمونه ولی در کل نگران روابط عمیقش با شاگردانش هستم چیکار کنم توروخدا کمکمک

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا یک هفته پیش بیشتر به این چیزا فکر  نکردی؟

قول داد بعد عقد فقط درس بده و بیاد نه شوخی نه محل شون‌ بزاره

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید
معمولی ینی مطابق خط قرمزهای شما؟ یا نه؟ بنظرم با مشاور صحبت کن موضوع مهمیه

مشکلی ندارم با صحبتش با بقیه خانما

قول داد بعد عقد فقط درس بده و بیاد نه شوخی نه محل شون‌ بزاره

ا ن وقتی به کسی تعهد که داد دیگه مابقی تعطیل

اینکه بعدا قطع میکنم کم میکنم همش دروغه

مرگ یبار شیون یبار

زندگی شوخی و فیلم سینمایی نیس که

عمره داره میگذره

لطفا جدی باشید و قاطع

.