2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه گلم پروفایل نه ،چند وقته دگیر به دکتری بود فکرم خیلی تو حس ششمی سوال پرسیدم،،واقعیتش دکتر رفتم، ...

عزیزدلم من که دکتره رو ندیدم هیچکدوم از پستات رو هم ندیدم فقط مشخصات همسرت رو حس کردم اینایی هست که گفتم ، حس من میگه ادمین بوده ولی طی فرایندی انگار دکتر خوشش اومده ازت و در آینده قرار ملاقات و ارتباط زیادی دارید که امکان داره منجر به ازدواج بشه ، دکتره جدا شده از خانمش حس میکنم زنه خیانت کرده .

کاربری دست دونفره
۱۸ سالمه

من ۲۰ سالمه🦋

میگم به نظرت با این پسره که گفتم گرم تر رفتار کنم خودش یه بار یه جورایی بهم گفت بهتر رفتار کن باهام ولی نمیتونم بهش اعتماد کنم تا الان عاشق کسی نشدم تجربه ندارم 😅میترسم رفتاراش ظاهری باشه و من الکی دل ببندم بهش

به نظرت شغلش چیه راجب شخصیت اون نظری نداری

‌‌‌

عزیزدلم من که دکتره رو ندیدم هیچکدوم از پستات رو هم ندیدم فقط مشخصات همسرت رو حس کردم اینایی هست که ...

وای🥺🥺🥺من خودم انقدر خوسم اومده ازش

ولی عکس خانومشو تو پیج فامیل خانونش بود

دیدم باحجاب بود ،فکر نکنم اهل خیانت باشه

بعد خانومشم دکتره

نمیرن عزیزم نگران نباش حس میکنم آخرش چیزی مانع میشه جابجا شن حس میکنم داره کم کم نزدیک میشه بهت  ...

وای پشماممم خیلی خشحال شدم اینو شنیدم ازت مرسی🥲❤❤❤❤

مرسی اومدی گلم واقعا ببخش منو،،عزیزم پرسیدم نگفتی گفتم اخه حجاب داره امکانش هست خیانت کنه،، من برا ...

ببین عزیزم هیچوقت آدما رو از رو ظاهر قضاوت نکن ، من حسم به طور قوی میگه مشکل از خانم بوده ، شما هم فعلا یکم صبوری کن حس میکنم آخرش باب میل تو میشه

کاربری دست دونفره