2789
پنج شش ماه دیگه بارداری ، پسر قشنگ و ناز، شوهرت آدم خیلی خوبیه آدم متعهد و وفاداریه فقط فشار کار و ز ...

مرسی عزیز دلم

میشه بگی کی خونه دار میشم .؟

و اینکه کلا چند تا بچه میارم جنسیتشون چیه ؟

آزمون استخدامی قبول میشم یا نه 

امروز رفتم پیشش بدش بهم گفت ک وقتی از مرخصی برگرده احتمال ااره خونشون ببرن یشهره دیگ چن باید بره پیش ...

نمیرن عزیزم نگران نباش حس میکنم آخرش چیزی مانع میشه جابجا شن حس میکنم داره کم کم نزدیک میشه بهت 

کاربری دست دونفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست گلم به ازدواجم ومسخصاتش چیه؟نزدیک دوساله مدا شدم

حسم میگه این دفعه ازدواج خیلی موفقی خواهی داشت یه آدم با قد نسبتا بلند موهای مشکی پوست گندمی چشمای مهربون و قهوه ای حس میکنم شغلش درمانی باشه جز کادر درمان باشه ، اندام متناسب داره فقط یه کوچولو شکم داره خیلی کم

کاربری دست دونفره
حسم میگه این دفعه ازدواج خیلی موفقی خواهی داشت یه آدم با قد نسبتا بلند موهای مشکی پوست گندمی چش ...

مرسی عزیز دلم

میشه بگی کی خونه دار میشم .؟

و اینکه کلا چند تا بچه میارم جنسیتشون چیه ؟

آزمون استخدامی قبول میشم یا نه 

میشه منم جواب بدی لطفاااا  چجور ادمیم؟  خوشحاله ک کات کردیم؟  مشخصات همسر ایندم؟&n ...

دختر شاد و سرزنده ای هستی زیر حرف زور نمیری به اعتقادات بقیه به شدت احترام میزاری قدت متوسط رو به کوتاهه ، موهات کوتاه و لخت هستن ، پوستت گندمی رو به سفید به اکسسوری های متنوع خیلی علاقه داری ، چشم و ابروت مشکیه ، خوشحال نیست ولی ناراحت هم نیست انگار سردرگمه نمیدونه چیکار کنه چی درسته چی غلط و ذهنش خیلی درگیر یه فکر شده که نمیدونم چیه، همسر آینده ات قد بلند چشم و ابرو مشکی اندام ورزشکاری و به شدت متعصب ، علی صرفا ازت خوشش میاد ولی به طور جدی بهت علاقه نداره

کاربری دست دونفره
مرسی عزیز دلم میشه بگی کی خونه دار میشم .؟ و اینکه کلا چند تا بچه میارم جنسیتشون چیه ؟ آزمون استخ ...

آزمون استخدامی قبول میشی ولی خیلی سختی میکشی تا قبول شی یه جورایی مسیر ناهمواری داره تا رسیدن به مقصد ، دو تا بچه میاری یه پسر یه دختر ، به امید خدا تا سال آینده خونه دار میشی 

کاربری دست دونفره
دختر شاد و سرزنده ای هستی زیر حرف زور نمیری به اعتقادات بقیه به شدت احترام میزاری قدت متوسط رو به کو ...

درس بووودددد ولی موهام بلنده و موج دارن قدمم یکم بلنده 

علی بعدا عاشقم نمیشه؟🤣چون این مشخصات مالا اون بودن😂🥲🥲

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

آره ممکنه چون مشخصات همسرت اینایی بود ک گفتم 

کااااااااااشششششش

مررسییییی🌹

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯