حست گلم به ازدواجم ومسخصاتش چیه؟نزدیک دوساله مدا شدم
حسم میگه این دفعه ازدواج خیلی موفقی خواهی داشت یه آدم با قد نسبتا بلند موهای مشکی پوست گندمی چشمای مهربون و قهوه ای حس میکنم شغلش درمانی باشه جز کادر درمان باشه ، اندام متناسب داره فقط یه کوچولو شکم داره خیلی کم
دختر شاد و سرزنده ای هستی زیر حرف زور نمیری به اعتقادات بقیه به شدت احترام میزاری قدت متوسط رو به کوتاهه ، موهات کوتاه و لخت هستن ، پوستت گندمی رو به سفید به اکسسوری های متنوع خیلی علاقه داری ، چشم و ابروت مشکیه ، خوشحال نیست ولی ناراحت هم نیست انگار سردرگمه نمیدونه چیکار کنه چی درسته چی غلط و ذهنش خیلی درگیر یه فکر شده که نمیدونم چیه، همسر آینده ات قد بلند چشم و ابرو مشکی اندام ورزشکاری و به شدت متعصب ، علی صرفا ازت خوشش میاد ولی به طور جدی بهت علاقه نداره
مرسی عزیز دلم میشه بگی کی خونه دار میشم .؟ و اینکه کلا چند تا بچه میارم جنسیتشون چیه ؟ آزمون استخ ...
آزمون استخدامی قبول میشی ولی خیلی سختی میکشی تا قبول شی یه جورایی مسیر ناهمواری داره تا رسیدن به مقصد ، دو تا بچه میاری یه پسر یه دختر ، به امید خدا تا سال آینده خونه دار میشی
دختر شاد و سرزنده ای هستی زیر حرف زور نمیری به اعتقادات بقیه به شدت احترام میزاری قدت متوسط رو به کو ...
درس بووودددد ولی موهام بلنده و موج دارن قدمم یکم بلنده
علی بعدا عاشقم نمیشه؟🤣چون این مشخصات مالا اون بودن😂🥲🥲
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯