2789
[QUOTE=319714721]این دفعه رل نمیزنید ولی خیلی فکرشو درگیر کردی همش تو فکرته بهت دل بسته فکر میکنه دخ ...

یه نفر خیلی ازت خوشش میاد یه پسر خجالتی سر به زیر مودب که حس میکنم زیاد هم میبینش

کاربری دست دونفره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@pluviophile    گلم میشه جواب سوالمو بدی🙏🌿‍  دوسم داره؟ راجب من چه فکری ...

دختر آروم و خجالتی هستی اهل شر و شیطنت نیستی تو خانواده همه از نجابتت تعریف میکنن . پوست سفیدی داری چشات قهوه ای متمایل به عسلی لبات برجسته است لباس های ساده دوست داری و لباس پر زرق و برق نمیپوشی موهات موج دار و بوره تقریبا . خیلی هم مهربونی با همه . آره ازت خوشش میاد دقیقا به خاطر همین نجابت و آروم بودنت بهت یه حسایی پیدا کرده

کاربری دست دونفره
دختر آروم و خجالتی هستی اهل شر و شیطنت نیستی تو خانواده همه از نجابتت تعریف میکنن . پوست سفیدی داری ...

همش درست بود فقط من موهام مشکی فره و پوستم گندمی

مرسی جواب دادی❤اون پسر خوبیه؟ اتفاقا فکر میکنم از اینکه آرومم خوشش نمیاد😕

‌‌‌

این دفعه رل نمیزنید ولی خیلی فکرشو درگیر کردی همش تو فکرته بهت دل بسته فکر میکنه دختر نجیب و خوب و م ...

امروز رفتم پیشش بدش بهم گفت ک وقتی از مرخصی برگرده احتمال ااره خونشون ببرن یشهره دیگ چن باید بره پیش باباش زندگی کنن با مادرش چن خونوادش از همه طلاق گرفتن بخاطره اینم سن پدرش بالاس باید بره مراقبش باشه گفت احتمالشم هست ک نرن یکار کنه اینا درست کنه وعضو چیزی در مورده اینم میشه بهم بگی دارم تیکه پاره میشه از ناراحتی🙂

@pluviophile  

همش درست بود فقط من موهام مشکی فره و پوستم گندمی مرسی جواب دادی❤اون پسر خوبیه؟ اتفاقا فکر میکنم از ...

آره اتفاقا پسر خوبیه و دقیقا چون آرومی ازت خوشش اومده میبینه مثل دخترای دیگه نیستی با بقیه فرق داری

کاربری دست دونفره
آره اتفاقا پسر خوبیه و دقیقا چون آرومی ازت خوشش اومده میبینه مثل دخترای دیگه نیستی با بقیه فرق داری

خوبه پس،چون داشتم خودمو سرزنش میکردم که چرا مث بقیه دخترا زود صمیمی نمیشمو انقدر خجالتیم😅

راستی گلم گفتی از من به تو انرژی جریان داره منظورت و متوجه نشدم یعنی چی ؟

‌‌‌

من کی باردار میشم جنسیتش چیه تو را خدا بگید حس شوهرم چیه ؟ خیانت کاره ؟

پنج شش ماه دیگه بارداری ، پسر قشنگ و ناز، شوهرت آدم خیلی خوبیه آدم متعهد و وفاداریه فقط فشار کار و زندگی خسته اش میکنه ، اصلاااا اهل خیانت نیست، پشتش باش و بهش دلگرمی بده سعی کن بهش خیلی محبت کنی تا خستگیش کمتر شه

کاربری دست دونفره
دختر آروم و خجالتی هستی اهل شر و شیطنت نیستی تو خانواده همه از نجابتت تعریف میکنن . پوست سفیدی داری ...

چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

خوبه پس،چون داشتم خودمو سرزنش میکردم که چرا مث بقیه دخترا زود صمیمی نمیشمو انقدر خجالتیم😅 راستی گل ...

ازت انرژی ساطع میشه به من چون مثل خودمی تمام خصوصیات منو داری انگار دقیقا خود منی اخلاق و رفتارت ، یه جورایی همزادپنداری

کاربری دست دونفره

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

چجور ادمیم؟ 

خوشحاله ک کات کردیم؟ 

مشخصات همسر ایندم؟ 

حس علی بم چیه 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯