بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@pluviophile گلم میشه جواب سوالمو بدی🙏🌿 دوسم داره؟ راجب من چه فکری ...
دختر آروم و خجالتی هستی اهل شر و شیطنت نیستی تو خانواده همه از نجابتت تعریف میکنن . پوست سفیدی داری چشات قهوه ای متمایل به عسلی لبات برجسته است لباس های ساده دوست داری و لباس پر زرق و برق نمیپوشی موهات موج دار و بوره تقریبا . خیلی هم مهربونی با همه . آره ازت خوشش میاد دقیقا به خاطر همین نجابت و آروم بودنت بهت یه حسایی پیدا کرده
این دفعه رل نمیزنید ولی خیلی فکرشو درگیر کردی همش تو فکرته بهت دل بسته فکر میکنه دختر نجیب و خوب و م ...
امروز رفتم پیشش بدش بهم گفت ک وقتی از مرخصی برگرده احتمال ااره خونشون ببرن یشهره دیگ چن باید بره پیش باباش زندگی کنن با مادرش چن خونوادش از همه طلاق گرفتن بخاطره اینم سن پدرش بالاس باید بره مراقبش باشه گفت احتمالشم هست ک نرن یکار کنه اینا درست کنه وعضو چیزی در مورده اینم میشه بهم بگی دارم تیکه پاره میشه از ناراحتی🙂
من کی باردار میشم جنسیتش چیه تو را خدا بگید حس شوهرم چیه ؟ خیانت کاره ؟
پنج شش ماه دیگه بارداری ، پسر قشنگ و ناز، شوهرت آدم خیلی خوبیه آدم متعهد و وفاداریه فقط فشار کار و زندگی خسته اش میکنه ، اصلاااا اهل خیانت نیست، پشتش باش و بهش دلگرمی بده سعی کن بهش خیلی محبت کنی تا خستگیش کمتر شه
دختر آروم و خجالتی هستی اهل شر و شیطنت نیستی تو خانواده همه از نجابتت تعریف میکنن . پوست سفیدی داری ...
میشه منم جواب بدی لطفاااا
چجور ادمیم؟
خوشحاله ک کات کردیم؟
مشخصات همسر ایندم؟
حس علی بم چیه
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯