2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگین چجوری حساب کردین۷درصدازکجااومده که توفاکتورقیدنشده

ببین گلم اول برای اینکه ببینی چقدر پول طلای خالصت شده(یعنی اگه همون روز بخوای بفروشیش چقدر برش میدارن ) بیا وزن طلا رو در نرخ طلا ضرب کن بعد مثلا میگه ۱۰ درصد اجرتشه ۱۵ درصد اجرتشه یاهرچی… بعد بیا اون پول طلای خالص رو در اون ۱۵ یا ۱۰ اجرت ضرب کن مقدار که بدست میاد میشه پول اجرت که به اضافه اصل پول طلا میشه حالا سود خود طلافروش هم هست که ۷ درصده تو همه شرایط باز باید بیایی پول اصل طلا رو در۷ ضرب کنی همه اینارو جمع کنی میشه پولی که میدی دست طلافروش

مثلا۴ گرم طلا میخوای بخری

نرخ روز۲۵۰۰

اجرتش۱۰ درصد

۴×۲۵۰۰=۱۰۰۰۰ ـاین پول اصلی طلاته 

۱۰ ملیونو در۱۰ درصد ضرب کن میشه۱ تومن

۱۰ ملیونو در هفا درصد ضرب کن میشه۷۰۰

۱ ملیکن اجرت با هفتصد سود با ۱۰ تومن اصلش میشه ۱۱ ملیونو ۷۰۰

میشه به منم یاد بدین چطوری حساب میکنید؟

وزن طلا (۹۷۵۰) × قیمت طلا (۲۵۲۰) = ۲۴۵۷۰ این قیمت طلاش هست بعد همین قیمت طلا رو + ۱۵ درصد اجرت = ۲۸۲۵۵ بعد ۲۸۲۵۵ + ۷% سود طلافروش = ۳۰۲۳۳ 

توی ماشین حساب بزن

ببین گلم اول برای اینکه ببینی چقدر پول طلای خالصت شده(یعنی اگه همون روز بخوای بفروشیش چقدر برش میدار ...

می‌دونم چی میگی عزیزم خودم بلدم میگم اون۷درصدسودروهم طلافروش بایدقیدکنه توفاکتور

پس طلای پر اجرت خریدم😮‍💨

مالیاتم که خیلیا نمیگیرن، ازت گرفته

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
وزن طلا (۹۷۵۰) × قیمت طلا (۲۵۲۰) = ۲۴۵۷۰ این قیمت طلاش هست بعد همین قیمت طلا رو + ۱۵ درصد اجرت = ۲۸۲ ...

آفرین کامنت شما دقیق و واضح بود👌👌😅😅😅

میخواستم براش تایپ کنم که دیدم شما وقت گذاشتی

اسی سرش کلاه نرفته و درسته

بعضی دوستان بیخودی تودلشو خالی میکنن😐😐😐

به عبارتی طلافروش ۲۲ درصد ازش سود و اجرت گرفته

ولی نمیدونم چرا سود رو توی فاکتور عنوان نکرده☹️☹️☹️

نکرده دیگه 😵‍💫

من جات باشم میرم میگم بهش شمااگه میخای بیخیال شید خوددانی.الان همون بچه ها که میگن ۷درصدسودروحساب کرده فاکتوربیارن عکس بفرستن  یه نمونه ببینم اجرت روتوفاکتورقیدنکرده واخرحساب کتاب ۷درصدروحساب کرده باشه توفاکتورش