2777
2789
میشه بگی من فردا رفتم چی باید بگم بهش تا بفهمه فهمیوم سرم کلاه رفته؟

ببین فردابرواول بهش بگوباسودچنددرصدکلاحساب کردی اگه گفت ۱۵درصدبگومحاسبه کردم با نرم افزارمیشده۲۸ت نه ۳۰ت.اگه اون ۷درصدروهم که میگی بچه ها گفتن روبگه اینم هست بدون سرت کلاه گذاشته چون قیدنکرده توفاکتوربگوپولمومیخام چون دوتومن ضررکردی میتونستی۵۰۰دیگه بذاری روش۱گرم اضافه تربگیری.سفت بزن یه جورکه بفهمه حالیت میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فردابرواول بهش بگوباسودچنددرصدکلاحساب کردی اگه گفت ۱۵درصدبگومحاسبه کردم با نرم افزارمیشده۲۸ت نه ...

با چه نرم افزاری محاسبه کردی 

مرسی از راهنماییت

چقد دادی چند گرمه

۱۲گرمه باسود۶درصدحساب کردفاکتورش هست بایدنگاه کنم.اگه پولت رو دادکه عمراپس بده چون خوب سودکشیده روش که بروطلای مستعمل بگیر.وگرنه باید۲تومن اضافه روبهت پس بده

میشه بگی من فردا رفتم چی باید بگم بهش تا بفهمه فهمیوم سرم کلاه رفته؟

سرت کلاه نرفته عشقم اجرتت بالاس خب 

من برات حساب کردم درست بود 

خودمم ۴*۵ روز پیش تک پوش خریدم ۱۲ گرم و ۳۰۰ سوت فک کنم (تو سوتش مرددم) شد۳۲یا۳۳ کلی خب تجرتش ۱۰ درصد بود و برام به صرفه تر بود

۱۲گرمه باسود۶درصدحساب کردفاکتورش هست بایدنگاه کنم.اگه پولت رودی دادکه عمراپس بده چون خوب سودکشیده رو ...

اگه کلا نداد هم برم ازش شکایت کنم؟ اگه واقعا این کار و کرده باشه حرومش بشه چون پول زحمتکشی بوده که خریدم واقعا انصاف کجاست 

فدااات شماکه میخاستی طلابخری اینهمه بچه هاتونی نی سایت میگن مستعمل بگیری چراپول به طلای نودادی 

نمیدونم گیج شدم اونجا خوشگل بود پولمم کم 🥴 تک پوش هم دوست نداشتم

اگه کلا نداد هم برم ازش شکایت کنم؟ اگه واقعا این کار و کرده باشه حرومش بشه چون پول زحمتکشی بوده که خ ...

اره دیگه زنگ بزن اتحادیشون چون براساس فاکتورکه داده و۱۵درصدی که کشیده ۲تومن اضافه ترگرفته ازت حرفت میرسه

اره دیگه زنگ بزن اتحادیشون چون براساس فاکتورکه داده و۱۵درصدی که کشیده ۲تومن اضافه ترگرفته ازت حرفت م ...

پس این ۷ درصد چیه همه میگن فک کنم سود خود طلا فروشست