2777
2789
عنوان

کلاس اولی😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 59 پست

به مادرت بگو بیاد یه ساعت بچه کوچیکه بگیره تا کارت انجام بدی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

باید یه فکری کنی اینجوری خیلی سخته

مثلا از ظرف یکبار مصرف و سفره یکبار مصرف استفاده کن تا ظرف زیادی کثیف نشه

برای جاروبرقی از پسرت کمک بگیر ، بچه ها اصولا دوس دارن جارو کشیدن رو

شب غذا بیشتر درست کن که برای ناهار فردا بمونه و مجبور نشی ناهار درست کنی

موقع درس پسرت یا دخترت رو بخوابون یا کارتون بذار براش یا خوراکی بده بهش که یکم مشغول شه

خلاصه باید مدیریت کنی

و در نهایت خییییییییییلی سخته

(    )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه بچه کلاس دومی دارم و یه نوزاد ۵۰ روزه  منم حالم خیلی بده  الان نوزاد رو پامه  ...

الهی بمیرم برای هممون من میگم باز هم دوم راحت تره بچه یکم راه افتاده 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
وای چکار میکنی؟    ؟؟؟ البته فعلا راحتی بچه ۲ ماهه کاری به دفتر و کتاب و مداد نداره بچه ی ...

آره خداروشکر فعلا سختی ندارم. پسرم حرف گوش کنه و واسه تکالیفش اذیت نمیکنه. زودم یاد میگیره. نهایت یک ساعت در روز وقتم واسه درسای پسرم بره. گاهی فقط همش دنبال بازیگوشیه و تا شب هی باید بگم بیا سر درسات آخرشم دعوامون میشه. البته مقصر پسرای برادر شوهرمن چون با هم همسایه ایم میان دنبالش اعصاب منو بهم میریزن😔

در کل منم موقع بارداری خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر تا اینجا خوب بوده

منم عین توام پسرم رو میز مینویسه ولی کوچیکه ۹ ماهه همه چی رو میخوره نهار وشام یکدفعه درست کن منم همش درگیر پسرم هستم این پیش دبستان هست ولی الان دارن الفبا رو یاد میدن تو اشتباه کردی باید پارسال بهش یاد میدادی حامله بودی راحت‌تر بود من حامله بودم،باهاش کار می‌کردم 

من یه مامان کلاس دومی ام که پارسال شرایط شما رو داشتم خیلی خیلی سخت بود ولی امسالم سخت هست چون با این وروجک دومی یه ویس نیمتونیم بفرستیم هرچی زمینبزاریم بر میداره خلاصه خواهر راحتی تمام شد😭😭😭

خدا طاقت بده خیلی سخته درکت میکنم تو کرونا مادرها دیوونه شدن

وای بیچاره ها به احتمال زیاد نصف آمار مرگ و میر اون موقع دور از جون مامانای کلاس اول بودن 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
دلم میخواد ولی چکار کنم چاره ای نیست مثلا این هفته کلا نرفت به خاطر آلودگی حرف (ر) و عدد (۶) رو باید ...

این الودگی هوا هم شده دردسر ... ان شاءالله خدا بهت توان و سلامتی بده ...😘❤

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
الهی بمیرم برای هممون من میگم باز هم دوم راحت تره بچه یکم راه افتاده 

خدا نکنه عزیز دلم 

انشاالله هزار سال عمر کنی سایت بالاسر بچه هات باشه 

جمعه هفته قبل سینه هام عفونت کرده بود قشنگ رو به قبله بودم 

زیر پتو از بی کسی گریه میکردم 

کلا اخلاقم یجوریه در حال مرگ باشم به کسی نمیگم آب دستم بده 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

منم دختر کلاس اولی و پسر چهارماهه دارم قشنگ درکت میکنم

وای چکار میکنی؟ تازه هر روزم جلسه دارن من دیگه کم آوردم

خدا بهت صبر بده مطمین باش خیلیا ث شمان من پسرم ۲سال ونیم بود بچه دوم ناخواسته باردارشدم به دنیا او ...

خدا حفظشون کنه بعد از بچه اولم خیلی ها گفتن دومی رو بیار که با هم بزرگ بشن ولی از بس بارداری سختی داشتم حسابی حواستو جمع کردم که بند و آب ندم الان پشیمونم  

من یه مامان کلاس دومی ام که پارسال شرایط شما رو داشتم خیلی خیلی سخت بود ولی امسالم سخت هست چون با ای ...

کلاس دوم میشه نی نی دوم هم اوررد  من پسرم کلاس اول هست دوست دارم یه دونه دیگه بچه داشته باشم