2777
2789
عنوان

کلاس اولی😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 59 پست
منم داغونم شبیه کارتن خوابا شدم وقت نمیکنم به خودم برسم  کارای خونه هم همینطور خیلی سخته، م ...

به هیچ کاری نمی رسم از کار خونه بگیر تا حتی نظافت شخصی معذرت میخوام بعضی وقتا ۲ ساعت دسشوییمو نگه میدارم چون تا پا میشم از کنارش ریسه می ره از گریه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارسالهم همین بود از هفته اخر اذر نرفتن تا وسط بهمن وزیر اموزش پرورش عوض شد حضوری شدن قشنگ پوستمون د ...

اصلا من و کنده شدن پوستم به جهنم ۱ ماه روش کار کردم تا ساعت ۹ بخواب و ۶ بیدار بشه الان دوباره برنامش ریخت به هم  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

کسی تو فامیلتون نیست بیاد کمکت کنه گاهی وقتا ? اگر کسی هم نیست یه خانومی رو برای کمک بیارین هفته ای یه روز بیاد خونه رو ردیف کنه و غذا درست کنه ، شما بتونین به خودتون و بچه ها برسین ... یا اینکه برای بچه کلاس اولتون معلم خصوصی بگیرین . 

بچتو‌مهد برده بودی

نه کرونا بود نشد

به هیچ کاری نمی رسم از کار خونه بگیر تا حتی نظافت شخصی معذرت میخوام بعضی وقتا ۲ ساعت دسشوییمو نگه می ...

خود منی

تازه وقتی هم که میرم دستشویی دخترم میبینه نیستم، گریه شو در میاره

یا محکم بوسش می‌کنه یا بغلش می‌کنه،اونم‌جیغ میزنه

تو هم بشین پیشش من پسرم رو میز بزرگ داریم رو اون همه کاراش غذا خوردن نقاشی تمام منم پیشش میشینم رو ز ...

برام دعا کن خدا بهم صبر بده

وای واقعا؟    ؟؟؟؟؟ من دلخوشیم به اینه که سال دیگه راحت تر میشم باورت نمیشه یادم نیست آخری ...

کلاس دوم خودش میخونه مینویسه ولی باید سوال هدیه وعلوم بنویسی انواع و اقسام املا رو بنویسید ....تازه  اون یکی ورجکت هم راه افتاده دیگه قابل کنترل نیست  اینارو گفتم که بدونی تابستان تا میتونی روان خوانی و املا کار کنی تا بچه کلاس دوم کمتر اذیتت کنه . ما توانستیم  گذشت تو هم میتونی عزیزم این روزا مون هم میگذره انشاالله خوشبختی شون ببینیم

نه کرونا بود نشد

‌ این تجربه منه اگع‌مهد میرفت‌خیلی بهتر بود پارسال من پسرمو فرستادم   امسال   ب نسبت  خواهر زادم ک  اوج‌کرونا بود  کلاس اولش و مهدش بهتره هرچند الان‌بهش  املا گرفتم ‌تعریفی نداشت ‌ولی دیگع چکار کنم  یاد میگیره ان شا الله  میگم بنویس  اوبا اسب آمد.  نوشت او با سب آمد یهوی یادش اومد ا ننوشته  نوشت سب ا 🙁🙁🙁🙁🙁🙁

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
عریزم ، دقیقا مثل من ، منم عادت ندارم به کسی بگم فقط حسرت کسایی رو می خورم که یه خواهر دلسوز دارن و ...

منم خواهر ندارم بز خوبه خدا  بهت لطف کرده یه دختر داده من دخترم ندارم  انگار تو پادگانم دوتا پسر دوتا برادر دوتا بردارشوهرم دریغ ازیه دختر

کلاس دوم خودش میخونه مینویسه ولی باید سوال هدیه وعلوم بنویسی انواع و اقسام املا رو بنویسید ....تازه ...

سعی میکنم ممنون عزیزم

منم خواهر ندارم بز خوبه خدا  بهت لطف کرده یه دختر داده من دخترم ندارم  انگار تو پادگانم دو ...

وواقعا راستش دخترم یه آرزو بود برام که خدا برآورده کرد خدا همه بچه ها رو حفظ کنه تو خانواده شوهرم پسرا عاطفی تر و مهربون تر از دختران