2777
2789
عنوان

کلاس اولی😫😫😫😫

924 بازدید | 59 پست

من مامان یه کلاس اولی ام که یه نوزاد ۷ ماهه هم دارم از وقتی باردار شدم ( خودم از ته دل میخواستم) همه میگفتن خیلی بد موقع باردار شدی و من می گفتم بیخود میگن 

الان دیگه دارم میمیرم

متاسفانه هر هفته هم به خاطر آلودگی شدیدی که هست تعطیله و خودم توی خونه باید باهاش کار کنم 😩

از ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر درگیر درساشم با یه بچه نق نقو و ....

واقعا کلافه شدم الهی بمیرم دلم برای پسرم کبابه بعضی وقتا که عصبانی میشم میگه مامان عصبانی نشو کلاس اولی ام دیگه 

خونم کاملا به هم ریختس وقت نمیکنم ناهار بپزم توی سینک یه کوه ظرف کثیف هست اونقدر روی زمین کثیفه یه پتو پهن کردم که دخترم آشغال دهنش نزاره، ۲ روزه رفتم حمام وقت نکردم موهامو شانه بزنم ، همسرم خیلی گرفتاره وقتایی که خونست سعی میکنه کمکم کنه ولی بچه هام هر دو شون منو میخوان 

اگه قصد بچه دوم رو دارین یا همون اول بیارین که با هم بزرگ بشن یا صبر کنین وقتی رفتن کلاس دوم بیارین  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کمکی بیار خونه

کسی رو نمیشناسم و راستشم خوشم نمیاد غریبه بیاد خونم دست خودم نیست

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

اره واقعا شرایط سختیه ... بعد از سه ماه معمولا بچه کلاس اولی خودش راه میوفته ... سعی کن خیلی به خودت وابسته ش نکنی ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
منم یه بچه کلاس اولی دارم و یه نوزاد دو ماه و نیمه

وای چکار میکنی؟    ؟؟؟

البته فعلا راحتی بچه ۲ ماهه کاری به دفتر و کتاب و مداد نداره بچه ی من همه رو میخواد بخوره

خدا کمکت کنه من خودم دبیرستانی ام الان اومدم مهمونی بهم گفتن با بچمون که کلاس اول هست کار کن  ...

طفلکیا گناه دارن خوب سخته تازه معلم پسر من به روش خوشنویسی هم یاد داده و ازش انتظار داره

اره واقعا شرایط سختیه ... بعد از سه ماه معمولا بچه کلاس اولی خودش راه میوفته ... سعی کن خیلی به خودت ...

دلم میخواد ولی چکار کنم چاره ای نیست مثلا این هفته کلا نرفت به خاطر آلودگی حرف (ر) و عدد (۶) رو باید یادش میدادم پوستم کنده شد

خدا بهت صبر بده

مطمین باش خیلیا ث شمان

من پسرم ۲سال ونیم بود بچه دوم ناخواسته باردارشدم به دنیا اومد الان پسرم پیش دبستانیه و پسر دومم ۴سالشه باهم شعرحفظ میکنن و نقاشی میکشن

گاهی وقتا خدا خیلی بهتر میدونه

خداروشکر که پسر دومم زود به دنیا اومد

الان که بزرگترشدن دردسراشون کمتره و من وقت استراحتم بیشتره