2777
2789

تو رو خدا بگه

قشنگ مشخصه یه چیزی هست گره افتاده تو همه چی داداشم همش حرف خودکشی میزنه مامانم گریه میکنه افتضاح شده یه مدت تو چشم بودیم چند سال پیش مطمئنم یه چیزی هست نمیدونم چی

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیر و سرکه باهم بجوشون به کل خونه اسپری کن دور تا دور بجز داخل دستشویی

بر چی خوبه؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

دقیقا منم یه سنگینی خیلی خیلی بزرگ تو زندگیم حس می کنم خیلی بزرگ ها

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
طلسم برطرف میکنه

حتما انجامش می دم

سیرو سرکه رو باهم بجوشونم؟

چند دقیقه؟

سلام و عرض ادب خدمت شما نماز اول وقت بخونيد قران بخونيد اذان بگيد تو منزلتون تا ميتونيد صدقه بديد حتى به مقدار كم ولى تعداد دفعات زياد اسفند دود كنيد

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

منم‌نمیدونم علت چیه که هر کار میکنم به در بسته میخورم تو هیچ کاری موفق نمیشم دیگه واقعا ناامید شدم 

البته من گاهی شبا تو خواب اذیتم میکنن نمیدونم ربط داده به طلسم اینا یا نه

دختر ترک
دقیقا منم یه سنگینی خیلی خیلی بزرگ تو زندگیم حس می کنم خیلی بزرگ ها

سلام و عرض ادب اسفند زياد دود كنيد صدقه زياد بديد نماز اول وقت معجزه ميكنه

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
منم‌نمیدونم علت چیه که هر کار میکنم به در بسته میخورم تو هیچ کاری موفق نمیشم دیگه واقعا ناامید شدم&n ...

سلام و عرض ادب و احترام اول هركارى بسم الله بگيد صدقه زياد بديد اسفند دود كنيد نماز اول وقت بخونيد كه معجزه ميكنه در طول روز چندين بار آيت الكرسى بخونيد