سالهاست بهش مشکوکم حتی گاهی اوقات یقین پیدا کردم خودتون میدونید شم زنانه چقدر قویه،بارها باهاش جز و بحث کردم یا انکار کرده یا گفته همه مصرف میکنن،همیشه گفتم به خودم دلداری دادم که من که چیزی ازش ندیدم،تا امروز خودش گفت تو داشبورد بگرد فلش پیدا کن،توی گشتن دستم خورد به یه بسته بندی کوچیک پلمپ شده،توی مشتن گرفتمش،اومدم خونه زدم اینترنت شکل مواد مخدر ها رو.کراک بود.حالم بده.بچه ها چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺 عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
اگ شرایط رفتن نداری و باید بمونی و زندگی کنی یا اگ بگی بهش هیچی فرق نمیکنه بسته رو بنداز دور و ب روی خودت نیار چون در نهایت روش باز میشه و دیگ حتی مخفی ام نمیکنه
اوه کراک خیلی بده ، یه مدت شایعه شده بود کرم میزنه بدن نمیدونم باید چی کار کنی من اگه بودم چمدونم رو بسته بودم اسنپ میگرفتم میرفتم فردا ۷ صبح هم درخواست طلاق میدادم هیچ چیز منزجر تر از مرد معتاد نیست برام