2777
2789
عنوان

خونه نیستم فامیل میخواد بره خونه م

202 بازدید | 12 پست

بخاطر بارداری اومدم خونه ی مامانم همسرم صبحمیره سرکار شب میره خونه 

پسرداییم ک مجردن میخواد بره شهر ما سفر خودش و شوهرم رفیقن بعد از قضا پسرداییم میخواد بره رفیقاشو ببینه احتمالا یکی دوشبم شب بیاد خونه ما اگه خودش تنها باشه اوکیه ولی رفیقاشم باشن اصلااا چون مدتهاست خونه م نیستم و اصلا راحت نیستم هرکسی بره خونه م 

پسرداییم خیلی ادم خوبیه همسرم چی بگه بهش ک زشت نباشه؟ 

اگه شل کنم تا زایمانم هزار نفر پا میشن میان تا خودم نیستم اونجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگه اگ دوستات خواستن بیان به لپ گلی نگو....چون حساسه و غریبه بیاد ناراحت میشه براس خوب نیس.....اونم میفهمه ک نباید اینکارو بکنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

میگم یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ چراتاباردارمیشید زندگیتونوول میکنین میرید خونه مادرتون؟ من دوتازایمان داشتم بابچه های شیر ب شیر هیچ وقت نرفتم شب ازخونم دورباشم بااینکه زیادم حالم خوش نبود خواهرانه بهت میگم سعی کن خونه وزندگیتو ول نکنی بری عزیزم

میگم یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ چراتاباردارمیشید زندگیتونوول میکنین میرید خونه مادرتون؟ من دوتازایم ...

بعضیا استراحت مطلقن تا دم زایمان باید بخوابن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
میگم یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ چراتاباردارمیشید زندگیتونوول میکنین میرید خونه مادرتون؟ من دوتازایم ...

عزیزم من عاشق خونه زندگیمم و حاضر نیستم و نبودم ی روزم ول کنم من بخاطر عمل دهانه رحمم توی هفته۱۶و خونریزی های مکرر زیرجفتم توی شهر غریب کسی نبود بیاد پیشم و هر فعالیتی باعث سقط میشد مجبور شدم بیام و الان خیلی شرایطم سخته و لحظه شماری میکنم این ۹ماه بگذره وگرنه هیچکس حاضر نیست خونه زندگیشو رها کنه ب امون خدا

عزیزم من عاشق خونه زندگیمم و حاضر نیستم و نبودم ی روزم ول کنم من بخاطر عمل دهانه رحمم توی هفته۱۶و خو ...

خواهری شرمنده اگ ناخواسته قضاوتت کردم و ناراحت شدی اخه تواقوام ما مشکل ندارن اصلا ولی ازروزی ک میفهمن باردارن میرنوخونه باباشون تاروز اخر انشالله ب حق پنج تن زودتر حالت خوب بشه و نی نی کوچولوتو صحیح وسالم بغل بگیری🙏❤️

خواهری شرمنده اگ ناخواسته قضاوتت کردم و ناراحت شدی اخه تواقوام ما مشکل ندارن اصلا ولی ازروزی ک میفهم ...

خواهش عزیزم منم خیلیا رو دیدم درکل وابسته ب خانواده ن و از اول تا اخر همینجوری میرن خونه ی پدرشون

ولی من سالی ی بارم خانواده م نمیدیدم الان مجبورم❤